IK HELP JOU TE VERDIEPEN & VERSTEVIGEN IN JE BEDRIJF

“Mensen noemden een retraite ook wel eens transformerend. Maar daar kon ik me nooit iets bij voorstellen. Dat is nu wel anders. Wauw, wat een kado is het geweest. Ik ben zo dankbaar voor alles wat jij daarin betekend hebt. Een ervaring die ik nooit zal vergeten.”

Laurette Levi

MEER INFORMATIE OVER HET RETREAT

 

“Je rijdt langzaam weg van de bewoonde wereld. Over veeroosters rijd je steeds dieper en dieper het bos in. Dit is een droom in Midden Nederland. Dit is een droomvakantie (dag) voor jouw hart en prachtige bedrijf. Zie je het voor je? Middenin het bos en aan de Hilversumse heide. Je ziet je eigen mist direct optrekken. Dit is 100% tijd voor jou en jouw business. Geen afleiding. Full focus bij de ware natuur van jouw bedrijf en hart zijn!”

=

Wanneer: vrijdag 6 maart inloop 9.30u (start 10-16.30u)

=

Waar: mooiste retreatplek van NL Buitenplaats de Hoorneboeg (H'sum)

=

Geheel verzorgde dag inclusief Retreat Food & drinks

=

Voor zelfstandig onderneemsters die zichzelf krachtig willen vermarkten ('the heartsmart way')

=

Thema: Positioneer Jezelf! Leer de strategische en energetische wetten van positionering

=

Grootste impact in slechts 1 dag! Makkelijk te doen in je business!

Mensen pikken energie en intenties op zonder dat ze fysiek naast je hoeven te zitten (wetenschappelijk bewezen). Positionering is jouw boodschap en energie uitzenden (online en offline), op zó een manier dat klanten zich ermee kunnen identificeren.

THEMA VAN DEZE DAG IS POSITIONEER JEZELF!

KRACHTIG & VERTROUWENSVOL

RAKEND & RESONEREND

EIGEN & NIET MEER HOEVEN TE VERGELIJKEN

KLOPPEND & INNERLIJK ZEKER

BUSINESS, BRANDING & POSITIONING STRATEGY

VISIONARY LEADERSHIP COMES FROM THE HEART

SCIENCE OF THE HEART

FUNDAMENTEEL VOOR IEDEREEN ZICH DIE AUTHENTIEK WIL VERMARKTEN

EEN VIDEO IMPRESSIE

Made by: Dannis Sahetapy

 

 

WIE IS DORAN?

Ik ben Doran van Veenendaal (1984). 
Je kan mij zien als een heart(smart) positionering, business & branding guide voor zelfstandig onderneemsters. Ik heb verschillende ‘hokjes’ verweven in mijn bedrijf en daarom is het geen tick in the box van slecht één hokje. Het is mijn hartmissie om een bijdrage te leveren aan meer kloppendheid in de wereld. Ik train mijn klanten hoe je met een ander verhaal, gevoel en denken jezelf steviger, kloppender en unieker positioneert.  Ik ben begonnen in de wetenschap op het gebied van merkcommunicatie en hoe communicatie resoneert. Ik heb gastcolleges gegeven en twee vakboeken geschreven. Ik heb 10+ jaar grote merken geholpen met hun merkcommunicatie en klantconnectie. In 2017 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf (Positioning from the Heart). Ik werk met klanten aan hun positionering en geef zo nu en dan een prachtig business (dag) retreat. Omdat ik geloof dat ‘heartsmartness’ in je bedrijf – goed innerlijk luisteren- je helpt te navigeren in je ondernemerschap.

Wellicht overbodig om te noemen. Als deze trainingsdag – op prachtige locatie- jou het gevoel of het inzicht oplevert waardoor jij 1 nieuwe klant aantrekt, of de volgende beslissing kloppend kan maken.. Dan heb je de investering al uit. Maar bovenal, wil ik dat je kiest voor jezelf. Voor innerlijk zeker ondernemen en positioneren. Laten we dat samen ervaren!