IK HELP JOU TE VERDIEPEN & VERSTEVIGEN IN JE BEDRIJF

“Mensen noemden een retraite ook wel eens transformerend. Maar daar kon ik me nooit iets bij voorstellen. Dat is nu wel anders. Wauw, wat een kado is het geweest. Ik ben zo dankbaar voor alles wat jij daarin betekend hebt. Een ervaring die ik nooit zal vergeten.”

Laurette Levi

“Je rijdt langzaam weg van de bewoonde wereld. Over veeroosters rijd je steeds dieper en dieper het bos in. Dit is een droom in Midden Nederland. Dit is een droomvakantie (dag) voor jouw hart en prachtige bedrijf. Zie je het voor je? Middenin het bos en aan de Hilversumse heide. Je ziet je eigen mist direct optrekken. Dit is 100% tijd voor jou en jouw business. Geen afleiding. Full focus bij de ware natuur van jouw bedrijf en hart zijn!”

MEER INFORMATIE OVER RETREAT YOUR BUSINESS DAY 

=

Wanneer: vrijdag 6 sept inloop 9.30 (start 10-16.30u)

=

Waar: mooiste retreatplek van NL Buitenplaats de Hoorneboeg (H'sum)

=

Ik garandeer jou DIEPE ONTSPANNING en verwondering gedurende deze dag

=

Geheel verzorgde dag inclusief Retreat Food & drinks

=

Leer de taal van je hart: start met deze dag!

=

Grootste impact in slechts 1 dag! Makkelijk te doen in je business!

=

Re-connection brengt je de inzichten die leiden naar de grootste successen!

=

Sessies samen & (natuur)tijd voor jezelf (je krijgt een strategisch format om nieuwe business inzichten te verankeren)

Mensen pikken energie en intenties op (wetenschappelijk bewezen). Connect met jouw hoogste business intentie achter je bedrijf.

THEMA VAN DEZE DAG IS INSIDE OUT

Re-connection morning

Heartfulness in business sessie

Niet vollopen met nieuwe onnodige kennis, maar 'ZIJN'

Dan komt de taal van je hart door. En de mooiste inzichten en cadeaus voor je business

Heb jij ook ooit fantastische dingen of mensen gerealiseerd toen je kon loslaten? Tevreden was met wat was? Overgave had?

Terug naar de (ware) natuur en kern in je business

Write your heart out FORMAT: veranker je nieuwe business inzichten

We halen het gas eraf en gaan in de neutraal stand, waardoor jij in de creatiestand komt

EEN VIDEO IMPRESSIE

Made by: Dannis Sahetapy

 

 

WIE IS DORAN?

Ik ben Doran van Veenendaal (1984). 
Je kan mij zien als een heart(smart) positionering, business & branding guide voor zelfstandig onderneemsters. Ik heb verschillende ‘hokjes’ verweven in mijn bedrijf en daarom is het geen tick in the box van slecht één hokje. Het is mijn hartmissie om een bijdrage te leveren aan meer kloppendheid in de wereld. Ik train mijn klanten hoe je met een ander verhaal, gevoel en denken jezelf béter, kloppender en unieker positioneert.  Ik ben begonnen in de wetenschap op het gebied van merkcommunicatie en hoe communicatie resoneert. Ik heb gastcolleges gegeven en twee boeken geschreven. Ik heb 10+ jaar grote merken geholpen met hun merkcommunicatie en klantconnectie. In 2017 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf (Positioning from the Heart). Ik werk met klanten aan hun positionering en geef zo nu en dan een prachtig business (dag) retreat. Omdat ik geloof dat ‘heartsmartness’ in je bedrijf, ook komt door goed innerlijk te luisteren. En navigeren.

Als deze dag jou het gevoel of het inzicht oplevert waardoor jij 1 nieuwe klant in je bedrijf aantrekt, heb je het er al uit. Maar bovenal, wil ik dat je kiest voor jezelf. Mijn persoonlijke passie ligt in de natuur en ontspanning. Laten we dat samen ervaren!