“Deze vrouw is in één woord geweldig. Ze helpt je met je positionering voor je bedrijf. Door het traject dat ik bij haar volgde, viel alles op zijn plek. Zo kon ik mij op mijn eigen manier in de markt zetten. Dit is echt mijn gamechanger geweest.”

Jette van Duijn (Aanbod expert & Goudvanger)

“Jouw traject was voor mij een droomtraject! Na een lange periode van zoeken, zwabberen en strugglen vond ik eindelijk mijn hogere haakje. Door jouw programma, opdrachten en vooral ook door jouw ultieme vertrouwen in mij, was het ineens daar. En nu valt alles op z’n plek. Nu zijn er eindelijk woorden voor dat wat ik altijd voelde. En het voelt stevig nu. Mijn visie, missie en waarden staan als een huis. Er is een kloppend fundament en het voelt zo als thuiskomen. Alles waar ik nog van droom past hier zo goed bij, dat hang ik heel gemakkelijk weer op aan mijn hogere haakje. Lieve Doran, je bent een tovenaar met woorden, ze voelen bijna magisch, maar horen zo bij mij! En je bent een enorm voorbeeld voor hoe ondernemen ook mag zijn.

Sijtske Deinum (Coach)

“Ik ben bij Doran het positioneringstraject gaan volgen, omdat ik minder wilde zwabberen in mijn verhaal en bedrijf. En wauw, wat ben ik blij dat ik dat ben gaan doen en ben ik onwijs blij met haar! Ze is zoveel meer dan een positioneringsstrateeg!! Doran is onwijs goed in wat ze doet en ziet direct waar het hart van je bedrijf zit.”

Mijke Vlasveld

Outdoor Coach & True Life Connector

“Voor een stevige en bezielde business en branding.”

HERKEN JIJ ONDERSTAANDE ‘BEHOEFTEN’ IN JOUW BUSINESS?

=

Ik weet niet goed wat mijn missie / hogere doel is of hoe ik deze inspirerend kan communiceren

=

Ik blijf twijfelen of ik niet iets 'anders', meer of minder moet benadrukken met mijn bedrijf om klanten aan te trekken

=

Ik wil een onderscheidende positionering, maar ik weet niet waar ik moet beginnen en hoe de juiste woorden te vinden

=

Ik wil begeleiding bij de veranderende koers van mijn bedrijf en daarmee mijn veranderende postionering en boodschap

=

Ik voel nog niet de overtuiging, focus, rust en enthousiasme bij mijn positionering, het voelt nog niet scherp en 'appealing' genoeg

=

Ik heb een enorm geloof in mijn onderneming, ik wil verder groeien vanuit mijn eigen kern en daar wil ik goed in begeleid worden

=

Mijn bedrijf loopt goed, maar ik wil mijn missie herontdekken, uitbouwen en future proof gaan maken voor verdere groei

=

Ik wil mijn bedrijf vermarkten op een manier dat het kloppend voelt voor mij én ik de juiste snaar raak bij anderen

Met welke type klanten werk ik veel?

Met bewuste onderneemsters die een missie voelen in hun leven en bedrijf. En die hiermee een bedrijf hebben opgebouwd/ willen (uit)bouwen. Het zijn onderneemsters die zelfstandig werken, of met een klein team. Onderneemsters die starten, of zelfs al miljoenenbedrijven hebben. Onderneemsters die met een inspirerende (her-)positionering een (nieuwe) positie willen claimen in de markt. 

Mijn klanten staan van nature in contact met hoofd en hart. Ze kunnen goed denken en voelen. Maar zelf (logisch ook) in cirkeltjes blijven gaan in hun business/ verhaal in plaats van vooruit.

Mijn klanten verkiezen vertrouwen, boven keihard werken. Ze zijn vaak gevoelig, daarom voelen ze haarscherp wanneer er iets niet ‘klopt’ in hun bedrijf en message. Maar mijn type klanten willen niet in de twijfel blijven hangen. Ze zijn doelgericht genoeg, om hulp te vragen om verder te komen.

Ben jij net als mijn klanten dankbaar en positief van aard? Wil jij ook de markt met een open hart benaderen? En voel jij ook genoeg eigenwaarde om jezelf die positie te gunnen? 

Wees dan welkom!

Heartsmart Positionering levert jou het volgende op:

=

Je ontdekt jouw hartmissie en we gieten hem concreet in woorden. Weten waar jij voor staat is dé strategische businesstool is het ondernemen, die jou goed laat stromen.

=

Het diep stevige gevoel, zodat jij niet ondergesneeuwd raakt tussen andere ondernemers in de markt. Jouw bijzondere missie (die de wereld eigenlijk écht nodig heeft) kan hiermee daadwerkelijk worden uitgerold.

=

Een kloppend en kernachtig merkverhaal waarmee je hartposities en herkenbaarheid verovert bij (meer) klanten.

=

Meer aanwezigheid en zichtbaarheid in jouw markt, zonder te schreeuwen. Jouw boodschap wordt ‘hoger’, steviger en zal beter resoneren. Hierdoor gaan klanten jou makkelijker ‘vinden’ (in plaats van dat jij klanten moet ‘vinden’).

Weet je wat mijn droom is? En wellicht deel jij dezelfde soort droom..

Ik droom dat we niet meer worden misleid. Dat we niet achterdochtig hoeven te zijn. Dat je niet hoeft te voelen of je nu ‘ergens’ in trapt. Maar dat mensen, ondernemers en merken gewoon ZIJN. Dat ze kunnen overtuigen vanuit hun boodschap, gevoel en de kwaliteit die ze leveren. Dat ze hun verhaal, diensten en producten op orde hebben, zodat ze ruimte hebben om de wereld te inspireren vanuit hun hartmissie.

Mijn droom is dat het hart überhaupt een veel grotere rol krijgt. In het leven, maar zeker ook in branding en business. Niet omdat ‘het hart’ zo een mooi concept is. Maar omdat wetenschappelijk bewezen is hoeveel positieve impact het heeft op mensen, bedrijven en op de wereld. Het hart maakt de wereld authentieker en laat de dingen meer kloppen. Dit zorgt voor meer rust. Ook in je presence en in je verhaal.

Als jouw positionering van binnenuit komt, gaat de buitenkant van jouw business ook kloppen.

Hi lieve Doran, Na ons traject wil ik graag mijn ervaringen met je delen. Ik ben je namelijk ontzettend dankbaar voor alles. Dankbaar voor het leren dankbaar zijn. Dankbaar voor het (her)ontdekken waar ik blij van word en wat goed bij mij past. Dankbaar voor de vertaling die wij vervolgens samen hebben gemaakt naar mijn bedrijf. Dankbaar voor wie jij bent. 

Jouw positioneringstraject heeft mij op een heel andere manier leren kijken naar mijn onderneming. Alles is mogelijk. Alles is er al. Het is alleen wat je er zelf uit wilt halen en wat je wilt uitdragen. Door dat te doen, heb ik geleerd, trek ik ook mensen aan die bij mij passen. Een win-win voor iedereen.

Dank je wel dat jij mij hebt leren winnen, op een ander vlak dan in de rechtbank (want dat kon ik natuurlijk al 😉).

Chantal Teerensta

De Liefdevolle Scheidingsadvocaat

Ik heb net het manifest gelezen en wauw! Dank je! Ik ga het nog beter lezen en meer voelen, maar het komt gelijk binnen! Het ontroert me en maakt me trots! Je hebt mij echt goed gevangen in de juiste en krachtige woorden, het is echt kloppend met mij. Niet mijn kracht, maar absoluut die van jou! Dank je! [Sylvia deed mee aan het traject, waarin ik persoonlijk ook meeschrijf op je positioneringsmanifest]

Sylvia Nijland

Coach voor zwangeren

Jouw online programma zit zo slim in elkaar dat het mij echt in beweging brengt. Dieper en dichterbij mijn persoonlijke missie, mijn levenspad waar ik echt gelukkig van word. Hierdoor kan en durf ik mezelf steeds meer te laten zien omdat ik niet anders meer kan. Zowel mij bedrijf en ook ikzelf ondergaan een ware liefdevolle transformatie en ik vind het geweldig om daarin samen op te trekken.

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

Twee varianten om samen met mij te Heartsmart Positioneren:

Hierbij nogmaals op een rijtje wat jij uit dit programma gaat halen:

=

Je leert jezelf diepgaand kennen en weet hoe je het lijntje naar je hart steeds kan vinden in jouw business

=

Je maakt je business niet alleen inspirerend voor jezelf en klanten, maar het gaat ook meer ‘kloppen’ waardoor je meer meters maakt.

=

Je gaat sneller, je hoeft je niet steeds meer dingen af te vragen, te twijfelen, onzeker te zijn, bevestiging nodig te hebben en in cirkeltjes te blijven denken in je hoofd

=

Je gaat beter zien wat je te doen hebt, vanuit die authentieke passie gaan we ook de krachtgevende woorden formuleren voor jouw positionering.

=

Je kan je bedrijf beter laten aansluiten op de markt en doelgroep, waardoor het beter gaat voelen om jezelf zichtbaar te maken en krachtig te positioneren.

=

Je hoeft niet in de weer met misleidende marketingtrucjes, want jouw positionering gaat mensen aantrekken en hen helpen om zich te kunnen identificeren in jou(w bedrijf).

STAY HEARTSMART, TOT SNEL