“Deze vrouw is in één woord geweldig. Ze helpt je met je positionering voor je bedrijf. Door het traject dat ik bij haar volgde, viel alles op zijn plek. Zo kon ik mij op mijn eigen manier in de markt zetten. Dit is echt mijn gamechanger geweest.”

Jette van Duijn (Aanbod expert & Goudvanger)

“Jouw traject was voor mij een droomtraject! Na een lange periode van zoeken, zwabberen en strugglen vond ik eindelijk mijn hogere haakje. Door jouw programma, opdrachten en vooral ook door jouw ultieme vertrouwen in mij, was het ineens daar. En nu valt alles op z’n plek. Nu zijn er eindelijk woorden voor dat wat ik altijd voelde. En het voelt stevig nu. Mijn visie, missie en waarden staan als een huis. Er is een kloppend fundament en het voelt zo als thuiskomen. Alles waar ik nog van droom past hier zo goed bij, dat hang ik heel gemakkelijk weer op aan mijn hogere haakje. Lieve Doran, je bent een tovenaar met woorden, ze voelen bijna magisch, maar horen zo bij mij! En je bent een enorm voorbeeld voor hoe ondernemen ook mag zijn.

Sijtske Deinum (Coach)

“Ik ben bij Doran het programma Heartsmart positioneren gaan volgen omdat ik minder wilde zwabberen in mijn verhaal en bedrijf. En wauw, wat ben ik blij dat ik dat ben gaan doen en ben ik onwijs blij met haar! Ze is zoveel meer dan een positioneringsstrateeg!! Doran is onwijs goed in wat ze doet en ziet direct waar het hart van je bedrijf zit.”

Mijke Vlasveld

Outdoor Coach & True Life Connector

“Verstevig, ‘bewoon’ en beziel jouw business en branding, door af te zakken naar je hart.”

HERKEN JIJ ONDERSTAANDE ‘BEHOEFTEN’ IN JOUW BUSINESS?

=

Ik weet niet goed wat mijn missie / hogere doel is of hoe ik deze inspirerend kan communiceren

=

Ik blijf twijfelen of ik niet iets 'anders', meer of minder moet benadrukken met mijn bedrijf om klanten aan te trekken

=

Ik wil een onderscheidende positionering, maar ik weet niet waar ik moet beginnen en hoe de juiste woorden te vinden

=

Ik wil begeleiding bij de veranderende koers van mijn bedrijf en daarmee mijn veranderende postionering en boodschap

=

Ik voel nog niet de overtuiging, focus, rust en enthousiasme bij mijn positionering, het voelt nog niet scherp en 'appealing' genoeg

=

Ik heb een enorm geloof in mijn onderneming, ik wil verder groeien vanuit mijn eigen kern en daar wil ik goed in begeleid worden

=

Mijn bedrijf loopt goed, maar ik wil mijn missie herontdekken, uitbouwen en future proof gaan maken voor verdere groei

=

Ik wil mijn bedrijf vermarkten op een manier dat het kloppend voelt voor mij én ik de juiste snaar raak bij anderen

Voor wie is dit traject?

Voor bewuste onderneemsters die een missie voelen in hun leven en bedrijf en die hiermee een serieus bedrijf willen (uit)bouwen. Die met een inspirerende positionering en duidelijk verhaal een bijzondere en duidelijke positie willen claimen in de markt.

Voor onderneemsters die van nature in contact staan met hoofd en hart. Die goed kunnen denken en voelen. Maar zelf (logisch ook) in cirkeltjes blijven gaan in hun business en verhaal in plaats van vooruit.

Voor onderneemsters die hun business willen laten stromen vanuit vertrouwen en een bepaalde verdieping (je wilt jouw business/ merk gaan bezielen en je visie uitstralen). Die niet in de greep van angst, twijfel en onduidelijkheden willen blijven of terechtkomen.

Voor onderneemsters die dankbaar, positief, met open hart hun business en klanten tegemoet willen treden. Die het op alle fronten willen laten ‘kloppen’. In hun verhaal, presence, aanbod, marketing en communicatie. 

Wees dan welkom bij dit traject!

Je leert:

=

Om jouw hartmissie te ontdekken als dé goedvoelende en strategische businesstool voor een krachtige positionering

=

Hoe jij niet ondergesneeuwd raakt tussen andere ondernemers in de markt, zodat jouw bijzondere missie (die de wereld eigenlijk écht nodig heeft) daadwerkelijk uitgerold wordt.

=

Hoe je eenduidig en inspirerend beeld vormt voor jouw content, communicatie en business

=

Hoe jij met een kloppend en authentiek merkverhaal hartposities verovert bij anderen.

=

Hoe jouw inspirerende positionering ervoor zorgt dat je potentiële klanten jou makkelijker ‘vinden’

Als jouw positionering van binnenuit komt, gaat de buitenkant van jouw business ook kloppen.

Weet je wat mijn droom is? En wellicht deel jij dezelfde soort droom..

Ik droom dat we niet meer worden misleid. Dat we niet achterdochtig hoeven te zijn. Dat je niet hoeft te voelen of je nu ‘ergens’ in trapt. Maar dat mensen, ondernemers en merken gewoon ZIJN. Dat ze kunnen overtuigen vanuit hun boodschap, gevoel en de kwaliteit die ze leveren. Dat ze hun verhaal, diensten en producten op orde hebben, zodat ze ruimte hebben om de wereld te inspireren vanuit hun hartmissie.

Mijn droom is dat het hart überhaupt een veel grotere rol krijgt. In het leven, maar zeker ook in branding en business. Niet omdat ‘het hart’ zo een mooi concept is. Maar omdat wetenschappelijk bewezen is hoeveel positieve impact het heeft op mensen, bedrijven en op de wereld. Het hart maakt de wereld authentieker en laat de dingen meer kloppen. Dit zorgt voor meer rust. Ook in je presence en in je verhaal.

Als oplossing hiervoor heb ik een zorgvuldig en bijzonder traject ontwikkeld:

HET HEARTSMART POSITIONERING TRAJECT

Hi lieve Doran, Na ons traject wil ik graag mijn ervaringen met je delen. Ik ben je namelijk ontzettend dankbaar voor alles. Dankbaar voor het leren dankbaar zijn. Dankbaar voor het (her)ontdekken waar ik blij van word en wat goed bij mij past. Dankbaar voor de vertaling die wij vervolgens samen hebben gemaakt naar mijn bedrijf. Dankbaar voor wie jij bent. 

Jouw positioneringstraject heeft mij op een heel andere manier leren kijken naar mijn onderneming. Alles is mogelijk. Alles is er al. Het is alleen wat je er zelf uit wilt halen en wat je wilt uitdragen. Door dat te doen, heb ik geleerd, trek ik ook mensen aan die bij mij passen. Een win-win voor iedereen.

Dank je wel dat jij mij hebt leren winnen, op een ander vlak dan in de rechtbank (want dat kon ik natuurlijk al 😉).

Chantal Teerensta

De Liefdevolle Scheidingsadvocaat

Ik heb net het manifest gelezen en wauw! Dank je! Ik ga het nog beter lezen en meer voelen, maar het komt gelijk binnen! Het ontroert me en maakt me trots! Je hebt mij echt goed gevangen in de juiste en krachtige woorden, het is echt kloppend met mij. Niet mijn kracht, maar absoluut die van jou! Dank je! [Sylvia deed mee aan het traject, waarin ik persoonlijk ook meeschrijf op je positioneringsmanifest]

Sylvia Nijland

Coach voor zwangeren

Jouw online programma zit zo slim in elkaar dat het mij echt in beweging brengt. Dieper en dichterbij mijn persoonlijke missie, mijn levenspad waar ik echt gelukkig van word. Hierdoor kan en durf ik mezelf steeds meer te laten zien omdat ik niet anders meer kan. Zowel mij bedrijf en ook ikzelf ondergaan een ware liefdevolle transformatie en ik vind het geweldig om daarin samen op te trekken.

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

“Het traject maakt jouw business & branding bijzonder kloppend”

Hoe werkt het traject?

Er zijn 2 varianten. (1) Je kunt het positioneringstraject zelf online volgen met 1:1 begeleiding vanuit mij. Je volgt dan mijn online programma en hierin zit enorm veel breedte en diepte. Je krijgt veel meer mee dan enkel de ontdekking van je positionering (en de formulering daarvan in een kernachtig manifest)! Het traject wordt in deze variant echt een reis, om vanuit de juiste heartset en mindset je bedrijf kloppend te maken. Het behelst creatieve opdrachten die je in beweging zetten. Het programma is mijn meest volledige en brede werk. Van mindset en heartset tot het concreet formuleren van jouw (merk)visie, missie, waarden, why, doelgroep, aanbod. Alles is gebundeld en zorgvuldig samengebracht voor een gestroomlijnd programma. 

(2) Of je kunt je positionering uitbesteden. Dan interview ik jou diepgaand tijdens 1 of 2 samenwerkdagen en pak ik de volledige analyse en het schrijfwerk op. Het voordeel is dat je zelf de puzzel niet hoeft te leggen en niet meer in cirkeltjes blijft denken, voelen en schrijven. Ik haal je eruit, omdat ik met afstand en positionerende ogen een nieuwe en hogere boodschap ontdek voor jouw business. Je hebt uiteraard wel gewoon inspraak en samen kiezen we de juiste route voor jouw businessverhaal en positionering. De totstandkoming en uiteenzetting daarvan maak ik voor je (manifest). Dit scheelt jou heel veel tijd en graven. Als schrijven totaal niet jouw ding is, kan deze variant jou enorm helpen.

FASES
Ik werk adhv enkele fases. Het online programma bouwt met behulp van 9 online lessen aan jouw positionering. In dit programma komen de onderstaande 3 pijlers (fases) aan bod. Je doorloopt de lessen zelf en ik begeleid je met online sessies. De toegang tot het programma behoud je altijd.

  1. Jouw identiteit & heartfulness
  2. Jouw verhaal & positionering
  3. Jouw aanbod & doelgroep
  4. Één ding is zeker: de noodzaak voor krachtige marketingcommunicatie wordt in deze markt alleen maar groter. Wil je meer positie en stem hebben in de markt? Maar wel op een manier dat het goed voelt en jij je unieke waarde voelt te midden van die (soms beinvloedende) markt? Dan is dit traject voor ons samen bedoeld!

 

Les 1: Inzicht en rust in je hoofd; empower your mindset

Leer je hoofd tot rust te brengen en ruimte voor je hart te creëren. Een milde, krachtige en slagvaardige mindset heb je absoluut nodig in het ondernemen en in je marketing.

Les 2: Heartset; verhoog je hartvaardigheden

Een sterke mind én een vol hart brachten mij magie en de juiste conditionering binnen mijn leven, bedrijf en marketing. Leer te ondernemen en jezelf neer te zetten vanuit je hart. Dan ga je de dingen doen die kloppen.

Les 3: Krijg diepgaand inzicht in jezelf: jouw uniekheden

Wie ben je écht? Wat zijn jouw uniekheden? Wat zijn je drijfveren en motivaties: Wat wil je écht? Als je wilt dat klanten voor jou kiezen, dan moet jijzelf ook weten waarvoor ze dan kiezen.

Les 4: Formuleer jouw (merk)waarden

Waaraan voldoet alles dat jij doet in jouw business? Je waarden zijn de motoren achter je merk en bedrijf, ze helpen om gelijkgestemde klanten aan te trekken. En ze helpen jou om je bedrijfsactiviteiten te toetsen met wat jij écht belangrijk vindt. Je waarden leveren je een heel fijn kader!

Les 5: Ontdek jouw hartmissie

WAAROM doe jij wat je doet? Waar geloof jij in? Leer hét hogere haakje te vinden voor jouw business en branding. Want ongetwijfeld voel je een missie en een visie, maar waar haak je die aan op? Zodat het ook makkelijk zichtbaar wordt voor de buitenwereld.

Les 6: Formuleer jouw positionering

Leer uit welke onderdelen jouw positionering vanuit het hart bestaat en hoe je alles kan samenvoegen tot één overzichtelijke positionering. Een visieboard voor jouw bedrijf, geeft je handelen richting en versnelling.

Les 7: Formuleer jouw merkmanifest

Leer hoe je een bijzonder merkverhaal (lees: manifest!) schrijft. En hoe je dit kan door vertalen naar jouw over mij pagina, jouw aanbod, jouw webinars, presentaties, video’s, social media, etc. Een manifest is jouw authentieke bedrijfsverhaal in ca. 10 kernregels! Laat zien waar je voor staat, zodat klanten zich kunnen identificeren met jou.

Les 8: Krijg diepgaand inzicht in jouw klanten

Deze les maakt jouw (ideale) klant diepgaand inzichtelijk. Je gaat leren hoe je de werkelijke behoefte van jouw klanten inzichtelijk kan maken. Hoe je jouw klanten en hun belevingswereld écht kan begrijpen.

Les 9: Creëer het ‘common heart’: leer hoe klanten zich (willen) identificeren met jou

Wil je jouw bedrijf op relevante wijze laten groeien? In deze les leer je hoe. Want hoe meer jij jouw eigen hart kan verbinden met die van jouw (potentiële) klanten, hoe relevanter en aantrekkelijker jij voor hen wordt.

Hierbij nogmaals op een rijtje wat jij uit dit programma gaat halen:

=

Je leert jezelf diepgaand kennen en weet hoe je het lijntje naar je hart steeds kan vinden in jouw business

=

Je maakt je business niet alleen inspirerend voor jezelf en klanten, maar het gaat ook meer ‘kloppen’ waardoor je meer meters maakt.

=

Je gaat sneller, je hoeft je niet steeds meer dingen af te vragen, te twijfelen, onzeker te zijn, bevestiging nodig te hebben en in cirkeltjes te blijven denken in je hoofd

=

Je gaat beter zien wat je te doen hebt, vanuit die authentieke passie gaan we ook de krachtgevende woorden formuleren voor jouw positionering.

=

Je kan je bedrijf beter laten aansluiten op de markt en doelgroep, waardoor het beter gaat voelen om jezelf zichtbaar te maken en krachtig te positioneren.

=

Je hoeft niet in de weer met misleidende marketingtrucjes, want jouw positionering gaat mensen aantrekken en hen helpen om zich te kunnen identificeren in jou(w bedrijf).

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat levert dit programma me precies op?

Dit programma levert je de concrete woorden op voor wat jij diep van binnen voelt in je bedrijf. Het levert je concreet jouw positionering op, met daarin jouw visie, missie, waarden, why, kracht, tagline inspirerend en kernachtig op papier. Het programma verdiept en bouwt aan jouw algehele stevigheid, vertrouwen en zelf-connectie als ondernemer. Het verbetert jouw aantrekking in de markt/ bij klanten. Het helpt je om een hogere positie te bekleden in het ondernemerschap. Je motor wordt aangezet en de positionering die je gaat ontdekken zorgt ervoor dat je motor aanBLIJFT. Het verankert je in tijden van nieuwe twijfel, onzekerheid en verandering. Als je weet waar je voor staat (en hoe je dat in woorden kan gieten waar je commercieel je voordeel mee kan doen), dan STA je ook stevig. De ruis verdwijnt en dat maakt jou een meer heldere en aantrekkende ondernemer, dan wanneer je blijft zwieberen. Tot slot helpt dit programma jou ook met diepgaande kennis vergaren over je doelgroep en zet jou aan om een aanbod uit te schrijven die zowel past bij jou positionering vanuit het hart, als bij jouw ideale klant.

Wat is positionering nou eigenlijk?

Positionering gaat traditioneel over de ‘positie die jij inneemt in de markt ten op zichtte van andere ondernemers en welke positie jij inneemt in het hoofd van anderen’. Dit is de definitie die ik op de Universiteit leerde. Maar dit is niet hoe ik het zelf (met 12+ jaar ervaring) gebruik. Want als je alleen maar iemand kunt zijn door je af te zetten tegen een ander, wie ben je dan? En daarbij weet ik uit wetenschappelijk onderzoek dat je niet alleen een breinpositie wil realiseren bij je klanten. Maar (eerst) ook een hartpositie. Want mensen kopen dingen onbewust en meer op gevoel dan we denken. Daarom is het belangrijk dat jij je uit gaat spreken. Dat je meer visionair gaat zijn, expert gaat zijn. En dat doe je d.m.v. positioneren. Je zet jezelf hoger op de kaart. Je wordt een vuurtoren die licht geeft. En die potentiele klanten sneller zullen opmerken. Jouw visie loodst mensen naar je toe. Omdat mensen zich enkel en alleen kunnen identificeren in visie. In mijn programma leer je hier alles over en leer je dit uit te rollen voor jezelf.

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Ongeveer 2-3 uur per les. De lessen zetten je in een enorme flow, dus je zult de tijd snel vergeten 😉

Kan ik dit programma in termijnen betalen?

Het belangrijkste is dat je financieel in staat bent om te kunnen investeren. De voorkeur heeft betalen in één keer, het is mogelijk om in termijnen te betalen (stuur mij dan even een email op connect@positioningfromtheheart.com).

Hoe lang houd ik toegang tot de video’s en het lesmateriaal?

In principe altijd. Mocht je in de toekomt ooit in een nieuwe transitie of twijfelfase terechtkomen. Of je wilt her-positioneren. Of je wilt nog een ander heart based bedrijf opzetten, dan kan je dit programma ook daarvoor weer gebruiken!