“Verstevig, ‘bewoon’ en beziel jouw business en branding, door af te zakken naar je hart.”

Jouw academie zit zo slim in elkaar dat het mij echt in beweging brengt. Dieper en dichterbij mijn persoonlijke missie, mijn levenspad waar ik echt gelukkig van word. Hierdoor kan en durf ik mezelf steeds meer te laten zien omdat ik niet anders meer kan. Zowel mij bedrijf en ook ikzelf ondergaan een ware liefdevolle transformatie en ik vind het geweldig om daarin samen op te trekken.

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

Je gelooft het niet, maar gisteravond ging ik ineens als een malle…Je bent echt zo onwijs krachtig in je videos en ik vind het echt knap hoe je jouw boodschap zo sterk over kunt brengen.

Hasse Cox

Visual Thinker & Professional Story Drawing

Voor wie is dit programma?

Voor bewuste onderneemsters die een missie voelen in hun leven en bedrijf en die hiermee een serieus bedrijf willen (uit)bouwen. Die met een inspirerende positionering en duidelijk verhaal een bijzondere en duidelijke positie willen claimen in de markt.

Voor onderneemsters die van nature in contact staan met hoofd en hart. Die goed kunnen denken en voelen. Maar zelf (logisch ook) in cirkeltjes blijven gaan in hun business en verhaal in plaats van vooruit.

Voor onderneemsters die hun business willen laten stromen vanuit vertrouwen en een bepaalde verdieping (je wilt jouw business/ merk gaan bezielen en je visie uitstralen). Die niet in de greep van angst, twijfel en onduidelijkheden willen blijven of terechtkomen.

Voor onderneemsters die dankbaar, positief, met open hart hun business en klanten tegemoet willen treden. Die het op alle fronten willen laten ‘kloppen’. In hun verhaal, presence, aanbod, marketing en communicatie. 

Wees dan welkom bij dit programma!

Ik leer je:

=

Om jouw hartmissie te ontdekken als een tool om jouw business & branding ruimte te geven en meer moeiteloos te laten groeien

=

Hoe jouw inspirerende positionering ervoor zorgt dat je potentiële klanten meer onbewust gaat aantrekken

=

Hoe je niet met hagel schiet (veel losse en niet samenhangende boodschappen), maar hoe men een duidelijk en inspirerend beeld kan vormen bij jouw business

=

Hoe jij jezelf als authentiek personal brand in de markt kan zetten, met een krachtig merkverhaal, waardoor je hartposities verovert bij anderen.

=

Hoe jij niet ondergesneeuwd raakt tussen andere ondernemers in de markt, zodat jouw bijzondere missie (die de wereld eigenlijk écht nodig heeft) daadwerkelijk uitgerold wordt.

Als jouw positionering van binnenuit komt, gaat de buitenkant van jouw business ook kloppen.

Weet je wat mijn droom is? En wellicht deel jij dezelfde soort droom..

Ik droom dat we niet meer worden misleid. Dat we niet achterdochtig hoeven te zijn. Dat je niet hoeft te voelen of je nu ‘ergens’ in trapt. Maar dat mensen, ondernemers en merken gewoon ZIJN. Dat ze kunnen overtuigen vanuit hun boodschap, gevoel en de kwaliteit die ze leveren. Dat ze hun verhaal, diensten en producten op orde hebben, zodat ze ruimte hebben om de wereld te inspireren vanuit hun hartmissie.

Mijn droom is dat het hart überhaupt een veel grotere rol krijgt. In het leven, maar zeker ook in branding en business. Niet omdat ‘het hart’ zo een mooi concept is. Maar omdat wetenschappelijk bewezen is hoeveel positieve impact het heeft op mensen, bedrijven en op de wereld. Het hart maakt de wereld authentieker en laat de dingen meer kloppen. Dit zorgt voor meer rust. Mits je het op een juiste manier weet te verbinden aan je hoofd.

Als oplossing hiervoor heb ik een zorgvuldig en bijzonder programma ontwikkeld:

HET HEARTSMART POSITIONERING PROGRAMMA

Hi lieve Doran, Na ons groepstraject wil ik graag mijn ervaringen met je delen. Ik ben je namelijk ontzettend dankbaar voor alles. Dankbaar voor het leren dankbaar zijn. Dankbaar voor het (her)ontdekken waar ik blij van word en wat goed bij mij past. Dankbaar voor de vertaling die wij vervolgens samen hebben gemaakt naar mijn bedrijf. Dankbaar voor wie jij bent. Dankbaar voor het verbinden van de groep.

Jouw positioneringstraject heeft mij op een heel andere manier leren kijken naar mijn onderneming. Alles is mogelijk. Alles is er al. Het is alleen wat je er zelf uit wilt halen en wat je wilt uitdragen. Door dat te doen, heb ik geleerd, trek ik ook mensen aan die bij mij passen. Een win-win voor iedereen.

Dank je wel dat jij mij hebt leren winnen, op een ander vlak dan in de rechtbank (want dat kon ik natuurlijk al 😉).

Chantal Teerensta

De Liefdevolle Scheidingsadvocaat

Lieve Doran, jij bent echt een juweeltje. Echt één van onschatbare waarde voor mij en mijn business. Ik gun iedereen die ervaring.

Marleen Sahetapy Fotografie

Je krijgt echt veel waarde! Het programma zit goed in elkaar en helpt je om stap voor stap je positionering helder te krijgen. Doran is echt een top dame en expert.

Margo Kitzen (Coach)

Ik heb net het manifest gelezen en wauw! Dank je! Ik ga het nog beter lezen en meer voelen, maar het komt gelijk binnen! Het ontroert me en maakt me trots! Je hebt mij echt goed gevangen in de juiste en krachtige woorden, het is echt kloppend met mij. Niet mijn kracht, maar absoluut die van jou! Dank je! [Sylvia deed mee aan het groepstraject, waarin ik persoonlijk ook meeschrijf op je positioneringsmanifest]

Sylvia Nijland

Coach voor (wens)zwangeren

“Het programma maakt jouw business & branding bijzonder kloppend”

Hoe werkt het groepstraject? 

Dit programma leeft en ademt ‘ontwikkeling’. Het gaat over business,- en merkontwikkeling vanuit je hart 😊. Het behelst creatieve opdrachten die je in beweging zetten. Het programma is mijn meest volledige en brede werk. Van mindset en heartset tot het concreet formuleren van jouw (merk)visie, missie, waarden, why, doelgroep, aanbod. Alles is gebundeld en zorgvuldig samengebracht voor een gestroomlijnd programma.

ÉÉN ONLINE LES PER WEEK
De online les ontvang je altijd op maandagochtend. In totaal bouwen we met behulp van 9 lessen aan jouw positionering. In dit programma komen 3 pijlers (fases) aan bod:

  1. Jouw identiteit & heartfulness
  2. Jouw verhaal & positionering
  3. Jouw aanbod & doelgroep

3 LIVE DAGEN
Het hele programma begeleidt Doran. De lessen, oefeningen en dagelijkse vragen zijn online. Maar het is niet enkel online. Er komen drie  samenwerkdagen, zodat er altijd een dag is dat je alles kan vragen. Tijdens deze dagen help ik bijvoorbeeld ook met het schrijven van je positioneringsmanifest.

VOORDELEN
Het voordeel van zélf je positionering ontdekken en schrijven (en je eigen hogere haakje vinden), is dat je super trots, goed en duurzaam je eigen creatiekracht voelt. Tijdens de samenwerkdag leer je krachtig te schrijven en positioneren (is super fijn voor de rest van je ondernemende leven). Want één ding is zeker: de noodzaak voor krachtige marketingcommunicatie wordt in deze markt alleen maar groter. Je houdt altijd toegang tot alle lessen. 

Mijn programma brengt je veel waarde en vraagt ook commitment van jou. ❤

Les 1: Inzicht en rust in je hoofd; empower your mindset

Leer je hoofd tot rust te brengen en ruimte voor je hart te creëren. Een milde, krachtige en slagvaardige mindset heb je absoluut nodig in het ondernemen en in je marketing.

Les 2: Heartset; verhoog je hartvaardigheden

Een sterke mind én een vol hart brachten mij magie en de juiste conditionering binnen mijn leven, bedrijf en marketing. Leer te ondernemen en jezelf neer te zetten vanuit je hart. Dan ga je de dingen doen die kloppen.

Les 3: Krijg diepgaand inzicht in jezelf: jouw uniekheden

Wie ben je écht? Wat zijn jouw uniekheden? Wat zijn je drijfveren en motivaties: Wat wil je écht? Als je wilt dat klanten voor jou kiezen, dan moet jijzelf ook weten waarvoor ze dan kiezen.

Les 4: Formuleer jouw (merk)waarden

Waaraan voldoet alles dat jij doet in jouw business? Je waarden zijn de motoren achter je merk en bedrijf, ze helpen om gelijkgestemde klanten aan te trekken. En ze helpen jou om je bedrijfsactiviteiten te toetsen met wat jij écht belangrijk vindt. Je waarden leveren je een heel fijn kader!

Les 5: Ontdek jouw hartmissie

WAAROM doe jij wat je doet? Waar geloof jij in? Leer hét hogere haakje te vinden voor jouw business en branding. Want ongetwijfeld voel je een missie en een visie, maar waar haak je die aan op? Zodat het ook makkelijk zichtbaar wordt voor de buitenwereld.

Les 6: Formuleer jouw positionering

Leer uit welke onderdelen jouw positionering vanuit het hart bestaat en hoe je alles kan samenvoegen tot één overzichtelijke positionering. Een visieboard voor jouw bedrijf, geeft je handelen richting en versnelling.

Les 7: Formuleer jouw merkmanifest

Leer hoe je een bijzonder merkverhaal (lees: manifest!) schrijft. En hoe je dit kan door vertalen naar jouw over mij pagina, jouw aanbod, jouw webinars, presentaties, video’s, social media, etc. Een manifest is jouw authentieke bedrijfsverhaal in ca. 10 kernregels! Laat zien waar je voor staat, zodat klanten zich kunnen identificeren met jou.

Les 8: Krijg diepgaand inzicht in jouw klanten

Deze les maakt jouw (ideale) klant diepgaand inzichtelijk. Je gaat leren hoe je de werkelijke behoefte van jouw klanten inzichtelijk kan maken. Hoe je jouw klanten en hun belevingswereld écht kan begrijpen.

Les 9: Creëer het ‘common heart’: leer hoe klanten zich (willen) identificeren met jou

Wil je jouw bedrijf op relevante wijze laten groeien? In deze les leer je hoe. Want hoe meer jij jouw eigen hart kan verbinden met die van jouw (potentiële) klanten, hoe relevanter en aantrekkelijker jij voor hen wordt.

Hierbij nogmaals op een rijtje wat jij uit dit programma gaat halen:

=

Je leert jezelf diepgaand kennen en weet hoe je het lijntje naar je hart steeds kan vinden in jouw business

=

Je maakt je business niet alleen inspirerend voor jezelf en klanten, maar het gaat ook meer ‘kloppen’ waardoor je veel meer in een stroomversnelling raakt.

=

Ondernemen gaat meer moeiteloos, omdat je gaat ondernemen vanuit een hoger doel. Dit geeft extreem veel focus en koers. Dit maakt dat je hart en hoofd (en vooral je TIMING!) beter (samen) gaan werken in je business & branding.

=

Je gaat sneller, je hoeft je niet steeds meer dingen af te vragen, te twijfelen, onzeker te zijn, bevestiging nodig te hebben en in cirkeltjes te blijven denken in je hoofd

=

Je gaat beter zien wat je te doen hebt, vanuit die authentieke passie gaat je bedrijf stromen (en steeds weer naar de next level)

=

Je kan jezelf als merk neerzetten, je gaat je business daarmee naar een hoger niveau tillen en waarbij het geheel klopt. Hierdoor wordt het waardevoller voor klanten (en qua financiën voor jou)

=

Je gaat potentiële klanten meer onbewust aantrekken, omdat ze voor jou kiezen op basis van gevoel. Je hoeft hierdoor niet in de weer met misleidende marketingtrucjes.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat levert dit programma me precies op?

Het levert je ruimte, richting, strategie, inspiratie en (hart) wijsheid op voor jouw business & branding. Vanuit jezelf! Ik leer je dus niet ‘een’ strategie. Ik leer je hoe je zelf de inzichten kan ophalen bij jezelf en voor jouw business om altijd ZELF een goede koers te kunnen bepalen voor je bedrijf. Duurzamer kan het niet. Je kan hier altijd op terugvallen. Je hoeft dus ook niet de strategie van een ander te (op)volgen. Dat werkt toch niet? Je moet doen wat werkt voor jou! Door je hoofd en hart samen te laten werken. En wellicht flauw, maar het levert je op aan resultaat wat je er zelf in stopt. Wees gerust, ik ben erin getraind om al het goede van jezelf naar boven te halen. Dit maakt jouw merk en business dus veel leuker en inspirerender. Let maar eens op hoe stevig jij dan gaat staan. En wat er dan gebeuren kan.

Wat is positionering nou eigenlijk?

Positionering gaat traditioneel over de ‘positie die jij inneemt in de markt ten op zichtte van andere ondernemers en welke positie jij inneemt in het hoofd van anderen’. Dit is de definitie die ik op de Universiteit leerde. Maar dit is niet hoe ik het zelf (met 11 jaar ervaring) gebruik. Want als je alleen maar iemand kunt zijn door je af te zetten tegen een ander, wie ben je dan? En daarbij weet ik uit wetenschappelijk onderzoek dat je niet alleen een breinpositie wil realiseren bij je klanten. Maar (eerst) ook een hartpositie. In mijn programma leer je hier alles over.

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

De oefeningen en video’s bekijken en hiermee aan de slag gaan neemt een tijdsinvestering met zich mee van circa 2 uur per week. Dus denk aan een avond per week en hier en daar wat denk en voel tijd. Je kan het helemaal zelf indelen, want alles is online te volgen. 

Kan ik dit programma in termijnen betalen?

Het belangrijkste is dat je financieel in staat bent om te kunnen investeren. De voorkeur heeft betalen in één keer, maar uiteraard is het mogelijk om in termijnen te betalen (stuur mij een email op connect@positioningfromtheheart.com).

Hoe lang houd ik toegang tot de video’s en het lesmateriaal?

In principe altijd. Mocht je in de toekomt ooit in een nieuwe fase terechtkomen. Of je wilt her-positioneren. Of je wilt nog een ander heart based bedrijf opzetten, dan kan je dit programma ook daarvoor weer gebruiken!