doran van veenendaal

Breng wat jij voelt vanbinnen ook kloppend en positionerend naar buiten

“Deze vrouw is in één woord geweldig. Ze helpt je met je positionering voor je bedrijf. Door het traject dat ik bij haar volgde, viel alles op zijn plek. Zo kon ik mij op mijn eigen manier in de markt zetten. Dit is echt mijn gamechanger geweest.”

Jette van Duijn (Eigenaar Fabriek Authentiek)

“Jouw traject was voor mij een droomtraject! Na een lange periode van zoeken, zwabberen en strugglen vond ik eindelijk mijn hogere haakje. Door jouw vragen en vooral ook door jouw ultieme vertrouwen in mij, was het ineens daar. En nu valt alles op z’n plek. Nu zijn er eindelijk woorden voor dat wat ik altijd voelde. En het voelt stevig nu. Mijn visie, missie en waarden staan als een huis. Er is een kloppend fundament en het voelt zo als thuiskomen. Alles waar ik nog van droom past hier zo goed bij, dat hang ik heel gemakkelijk weer op aan mijn hogere haakje. Lieve Doran, je bent een tovenaar met woorden, ze voelen bijna magisch, maar horen zo bij mij! En je bent een enorm voorbeeld.

Sijtske Deinum Coach

“Ik ben bij Doran het positioneringstraject gaan volgen, omdat ik minder wilde zwabberen in mijn verhaal en bedrijf. En wauw, wat ben ik blij dat ik dat ben gaan doen en ben ik onwijs blij met haar! Ze is zoveel meer dan een positioneringsstrateeg!! Doran is onwijs goed in wat ze doet en ziet direct waar het hart van je bedrijf zit.”

Mijke Vlasveld

Outdoor Coach & True Life Connector

Woorden & Positionering

=

De grootste show-stopper is wanneer je niet de woorden vindt, voor datgene waar jij voor staat. Zonder woorden kan je letterlijk niet vooruit. Want er is geen centrale boodschap die ervoor zorgt dat jij je verankerd voelt. Er is geen grond onder je voeten. Geen rode draad en teveel algemeenheden.

=

Persoonlijke positionering levert je in eerste instantie innerlijke wortels op. Het legt jouw verborgen kracht bloot. Positionering werkt dus naar binnen toe (innerlijke unieke kracht en wortels). En naar buiten toe (resonantie bij de groep die jij wilt bereiken). Het is daarbij belangrijk om jouw klantspanning te snappen voor jouw communicatie. Deze snaar pakken we beet.

=

Ontdek een kloppende en persoonlijke positionering, zodat je boven de rol uitstijgt waardoor je jezelf nu onbewust laat beperken. Je voelt een natuurlijkere en hogere positie (als ondernemer, coach, vrouw). Waardoor je meer kunt bereiken door 'gewoonweg' je werkelijke positie te Zijn en neer te zetten.

=

Be the message. Positioneer jezelf met een boodschap die elegant en eenvoudig is. Een boodschap die niet bedacht, maar bedoeld is.

 Weet je wat mijn droom is?

Dat we vrij en onbevreesd zijn om onze werkelijke positie in te nemen. Dat we onszelf niet verliezen in de verbinding met anderen en de markt, maar dat we in onze eigen ruimte kunnen stappen. Ik droom dat we meer in lijn leven met onze mannelijke en vrouwelijke energie. Dat we daadkracht hebben. Ons onderscheiden. Zonder dat we gelijk denken dat we ons hiermee ‘beter’ voordoen dan een ander. Zonder dat we vinden dat we bescheiden moeten blijven. Het gaat dan ook niet om bescheiden zijn. Het gaat om jezelf ruimte gunnen. Dat is waar jij in je hart ook steeds (weer) voor wordt opgeroepen en geopend. 

Want jij vraagt je waarschijnlijk vaak genoeg af, of je gaat waarmaken in dit leven van datgene wat je voelt. We hobbelen continu achter onze eigen werkelijke positie aan. Er is namelijk altijd een gat tussen wie jij nu bent, en wie jij aan het worden bent. Dat heet ontvouwen. Of groei. En toch zijn de ‘verbinders’ onder ons, heel goed in staat om omwille van de verbinding, niet genoeg eigen positie en ruimte in te nemen. En dus de eigen positie een beetje opgeven. Of onvoldoende ruimte geven. Jouw bedrijf is een vehicle voor die positie. En jouw bedrijf heeft daarin de kloppende woorden, taal en gevoel nodig, om die positie te pakken. 

Als jouw positie van binnenuit komt, gaat de buitenkant kloppen.

Hi lieve Doran, Na ons traject wil ik graag mijn ervaringen met je delen. Ik ben je namelijk ontzettend dankbaar voor alles. Dankbaar voor het (her)ontdekken waar ik blij van word en wat goed bij mij past. Dankbaar voor de vertaling die wij vervolgens samen hebben gemaakt naar mijn bedrijf. Dankbaar voor wie jij bent. 

Jouw positioneringstraject heeft mij op een heel andere manier leren kijken naar mijn onderneming. Alles is mogelijk. Alles is er al. Het is alleen wat je er zelf uit wilt halen en wat je wilt uitdragen. Door dat te doen, heb ik geleerd, trek ik ook mensen aan die bij mij passen. 

Chantal Teerensta

De Liefdevolle Scheidingsadvocaat

Dit is wat positionering in het kort voor jou gaat betekenen

=

Je leert dieper commniceren en weet voortaan wat voor jou, jouw boodschap en (potentiele) klanten het belangrijkste is.

=

Je gaat sneller, je hoeft je niet steeds meer dingen af te vragen, te twijfelen, te zwieberen, bevestiging nodig te hebben en in cirkeltjes te blijven denken in je hoofd. Jezelf in twijfel trekken verdwijnt, omdat je een nieuwe en kloppende focus (en taal!) krijgt.

=

Je voelt jouw eigen inspiratie en wortels steviger en kunt je beter gaan staan voor jouw onderscheidende vermogen.

=

Wanneer je weet waar je voor staat, geeft dan niet alleen communicatiekracht. Maar ook daadkracht en leiderschap. Je boodschap wordt gevoeld en jij kunt onder dit hogere gedachtegoed de juiste stappen gaan zetten.

Hoe gaan wij samenwerken aan jouw positionering?

Positionering Groepstraject

Samen ontvouwen (evt. aan te vullen met 1:1 sessie)

=

Gedurende dit traject ontdek je jouw nieuwe (her-)positionering en connectieve communicatie naar de markt. We ruilen jouw algemene boodschap om, voor jouw specifieke, unieke geluid en visie. Waarbij de doelgroep meer geraakt wordt. En waarbij jouw eigen positie, visie en bezieling krachtiger worden. Loop écht niet meer door met het zwieberen in je boodschap. Dit positioneringstraject neemt die ruis weg, en maakt ruimte vrij om voor jouw positie te gaan staan. Er is vaak maar één ding wat in de weg staat tussen jou en de vollere jou. Dat is het spreken van die taal. De rest volgt wel.

=

Dit traject heeft maandelijkse live groepslessen, een academie vol ondersteunende video’s, werkboeken, opdrachten en voorbeelden. Mijn (hoofd)lessen zijn dus niet vooraf opgenomen, maar LIVE (via zoom of en soms bij mij op kantoor in het bos). Ik vind het belangrijk er voor jou te zijn in het relevante moment. Zodat ik direct kan doorvragen en jou verder breng. De lessen worden opgenomen en kan je terugkijken. Ik ben getraind als (wetenschappelijk) onderzoeker van menselijke drijfveren en communicatie, en als groepsfacilitator.

=

Start maandag 25 oktober. Duur van het traject is 6 maanden. Incl. kick-off business retreatdag door Doran en systemisch coach om jouw positie in kaart te brengen, minimaal zes maandelijkse live trainingen (2uur), ondersteunende academie (jaar toegang), whatsapp groep voor dagelijkse vragen, feestelijke afsluiting. Intakes zijn vanaf nu mogelijk.

=

Les 1: Heartsmartness (een introductie in de kracht van het hart voor in business ánd life). Dit is het fundament van mijn hogere gedachtegoed. Het hart opent (jouw en anderen hun) deuren. Jouw hart heeft alleen niet de taal. Toch is er communicatie nodig om mee te kunnen werken als ondernemer. Communicatie raakt, resoneert en trekt anderen aan.

=

Les 2: Communicatie met Zelf. Bewustwording en ombuiging. Positieve selftalk is een bewezen strategie om prestaties aan te kunnen en om te kunnen dealen met dynamiek of dalletjes. We ervaren soms gewoon worstelingen en dynamiek. Daarin zit de groei. Hoe te midden van die dynamiek, innerlijke stevigheid en positie houden?

=

Les 3: Positionering ontdekken, waar sta ik voor? Levensvisie, hartmissie, diepste intentie, unieke kracht, kernbeloftes en tagline in concrete en inspirerende woorden. Je schrijft en bundelt deze elementen in jouw eigen manifest. Een manifest is een verankering van de taal van jouw positionering. Hierin zit een rode draad en alle communicatie die je kunt gebruiken als uitgangspunt voor jouw bedrijf.

=

Les 4: Duik in het hoofd en hart van jouw (potentiele) klant. Ken de dieperliggende klantbehoefte en spanning, zodat je jouw oplossing en communicatie hieraan kunt verbinden (resonantie is de sleutel!). Je verrijkt jouw manifest met deze klantsnaar. Want voldoening ontstaat, wanneer jouw oplossing landt en werkt bij jouw klanten.

=

Les 5: Heartsmart service & aanbod aanscherpen. Jouw service, klantproces en aanbod zijn net zo goed onderdeel van jouw onderscheidende vermogen (naast jouw boodschap en energie). Hoe geef je de kracht van jouw kennis en intuïtie, woorden en ruimte in jouw service? Surprise people and overdeliver! 

=

Les 6: Connectieve Business & klant Communicatie. De juiste marketingcommunicatie en content die jij regelmatig deelt, geeft de verdere lading aan jouw positionering. Ik train in human based communicatie, waarin de ontvanger zich gezien, welkom en uitgenodigd voelt. Veel ondernemers zien de kracht van communicatie over het hoofd. Ze zoeken naar marketingtools, maar vergeten dat communicatie daarin de belangrijkste is.

=

Bonus Les 7: Transities succesvol doorlopen. Je zult vaker momenten van her-positionering voelen. In het ondernemerschap ontvouw je soms met gemak 2 keer per jaar. Hoe van chaos, naar een nieuwe orde komen? 

=

Investering 2.250 euro ex btw (in 2 termijnen mogelijk). Aanvullende 1:1 manifestsessie is te boeken tijdens het programma, indien je wilt dat ik jou interview/ meewerk aan jouw kloppende manifest. Je kunt volledig in het moment aanvoelen of je dit fijn vindt, of dat je het heerlijk vind om zelf te schrijven. Wil je kennismaken of vragen stellen over het groepstraject? Klik op de contact-knop, dan spreek ik je gauw. Stay heartsmart!

Jouw werk zit zo slim in elkaar dat het mij echt in beweging brengt. Dieper en dichterbij mijn persoonlijke missie, mijn levenspad waar ik echt gelukkig van word. Hierdoor kan en durf ik mezelf steeds meer te laten zien omdat ik niet anders meer kan. Zowel mijn bedrijf en ook ikzelf ondergaan een ware liefdevolle transformatie en ik vind het geweldig om daarin samen op te trekken.

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

Wil je jouw positie steviger voelen en ontvouwen?

“Lieve Doran, ik heb al echt wat business coaching gehad, maar het voelt voor het eerst alsof jij me echt ziet in mijn kern. Dank je wel daarvoor. Alle andere coaches zochten ook iets van mij, terwijl het nu echt voelt dat jij er voor mij bent. Dat zegt veel over jou, dat je dichtbij je kern zit.”