doran van veenendaal

“Deze vrouw is in één woord geweldig. Ze helpt je met je positionering voor je bedrijf. Door het traject dat ik bij haar volgde, viel alles op zijn plek. Zo kon ik mij op mijn eigen manier in de markt zetten. Dit is echt mijn gamechanger geweest.”

Jette van Duijn (Eigenaar Fabriek Authentiek)

“Jouw traject was voor mij een droomtraject! Na een lange periode van zoeken, zwabberen en strugglen vond ik eindelijk mijn hogere haakje. Door jouw vragen en vooral ook door jouw ultieme vertrouwen in mij, was het ineens daar. En nu valt alles op z’n plek. Nu zijn er eindelijk woorden voor dat wat ik altijd voelde. En het voelt stevig nu. Mijn visie, missie en waarden staan als een huis. Er is een kloppend fundament en het voelt zo als thuiskomen. Alles waar ik nog van droom past hier zo goed bij, dat hang ik heel gemakkelijk weer op aan mijn hogere haakje. Lieve Doran, je bent een tovenaar met woorden, ze voelen bijna magisch, maar horen zo bij mij! En je bent een enorm voorbeeld.

Sijtske Deinum Coach

“Ik ben bij Doran het positioneringstraject gaan volgen, omdat ik minder wilde zwabberen in mijn verhaal en bedrijf. En wauw, wat ben ik blij dat ik dat ben gaan doen en ben ik onwijs blij met haar! Ze is zoveel meer dan een positioneringsstrateeg!! Doran is onwijs goed in wat ze doet en ziet direct waar het hart van je bedrijf zit.”

Mijke Vlasveld

Outdoor Coach & True Life Connector

Positionering is jouw rakende boodschap, waardoor je natuurlijker de lead neemt in wat je te doen hebt, de juiste doelgroep activeert én aantrekt.

Woorden & Positionering

=

De grootste show-stopper is wanneer je niet de woorden vindt, voor datgene waar jij voor staat. Zonder woorden kan je letterlijk niet vooruit. Want er is geen centrale boodschap die ervoor zorgt dat jij je verankerd voelt. Er is geen grond onder je voeten.

=

Persoonlijke positionering levert je die innerlijke wortels op. Het legt jouw verborgen kracht bloot. En het werkt als een hefboom voor jouw groei. Want je kunt pas resoneren bij anderen, als zij zich gezien en aangetrokken voelen in jouw boodschap. Positionering werkt dus naar binnen toe (innerlijke kracht en wortels). En naar buiten toe (resonantie bij de groep die jij wilt bereiken). Het is waanzinnig belangrijk om jouw klantspanning te snappen voor jouw communicatie. Deze snaar pakken we samen beet.

=

Ik ontdek een kloppende en persoonlijke positionering met jou, zodat je geen rol (meer) hoeft te spelen. Je voelt een natuurlijkere en hogere positie (als ondernemer of leider). Waardoor je meer kunt bereiken door 'gewoonweg' je boodschap te zijn.

=

Be the message. Positioneer jezelf met een boodschap die elegant en eenvoudig is. Een boodschap die niet bedacht, maar bedoeld is.

 Weet je wat mijn droom is? 

Ik droom dat we niet meer worden misleid. Dat we niet achterdochtig hoeven te zijn. Dat je niet hoeft te voelen of je nu ‘ergens’ in trapt. Maar dat mensen, ondernemers, leiders en merken gewoon ZIJN. Dat ze kunnen overtuigen vanuit hun boodschap, gevoel en de kwaliteit die ze leveren. Dat ze hun verhaal, diensten en producten op orde hebben, zodat ze ruimte hebben om de wereld te inspireren vanuit hun hogere gedachtegoed. Mijn droom is daarmee ook, dat het hart een veel grotere rol krijgt in de maatschappij.

Je kunt niet misleiden, als je in je hart zit. Je kunt je niet slecht voelen, als je in je hart zit. Je kunt je niet verbinden, als je niet in je hart zit. Wetenschappelijk is bewezen dat het hart een vorm van intelligentie is, en een positieve impact heeft op mensen, bedrijven en de wereld. Ik droom ook dat we openstaan voor het veld, waarover de kwantumfysica mooie onderzoeksresultaten deelt. In het ‘veld’ (zo noem ik de plek waar je geen kaders en beperkingen voelt) kan je openstaan voor alle mogelijkheden. 

Als jouw boodschap van binnenuit komt, gaat de buitenkant kloppen.

Hi lieve Doran, Na ons traject wil ik graag mijn ervaringen met je delen. Ik ben je namelijk ontzettend dankbaar voor alles. Dankbaar voor het (her)ontdekken waar ik blij van word en wat goed bij mij past. Dankbaar voor de vertaling die wij vervolgens samen hebben gemaakt naar mijn bedrijf. Dankbaar voor wie jij bent. 

Jouw positioneringstraject heeft mij op een heel andere manier leren kijken naar mijn onderneming. Alles is mogelijk. Alles is er al. Het is alleen wat je er zelf uit wilt halen en wat je wilt uitdragen. Door dat te doen, heb ik geleerd, trek ik ook mensen aan die bij mij passen. 

Dank je wel dat jij mij hebt leren winnen, op een ander vlak dan in de rechtbank (want dat kon ik natuurlijk al 😉).

Chantal Teerensta

De Liefdevolle Scheidingsadvocaat

Dit is wat positionering in het kort voor jou gaat betekenen

=

Je leert jezelf diepgaand kennen en weet voortaan wat voor jou en jouw boodschap het belangrijkste is.

=

Je gaat sneller, je hoeft je niet steeds meer dingen af te vragen, te twijfelen, onzeker te zijn, bevestiging nodig te hebben en in cirkeltjes te blijven denken in je hoofd. Jezelf in twijfel trekken verdwijnt, omdat je een nieuwe en kloppende focus krijgt.

=

Je voelt jouw eigen inspiratie en wortels steviger en kunt je boodschap beter laten aansluiten op de doelgroep.

=

Wanneer je weet waar je voor staat, geeft dan niet alleen communicatiekracht. Maar ook daadkracht en leiderschap. Je boodschap wordt gevoeld en jij kunt onder dit hogere gedachtegoed de juiste stappen gaan zetten.

Hoe gaan wij samenwerken?

Positionering Groepstraject

Uitgebreid programma & Doran schrijft mee voor jouw positionering

=

Gedurende dit traject ontdek je jouw nieuwe positionering door middel van diepgaande vragen en self-interviewing. Ik ben getraind als wetenschappelijk onderzoeker van menselijke drijfveren en communicatie. Ik heb de rake vragen voor jou verweven in een gestroomlijnd programma. Door middel van creatief self-interviewing, haal je de juiste kern en input op voor jouw positionering. 

=

Fase 1: Inside Out. We ontdekken jouw visie en verhaal. In een ‘manifest’ beschrijven we jouw nieuwe verhaal: bestaande uit jouw visie, missie, waarden, why, unieke kracht en tagline. Jij doet de voorzet met alle tools die ik je aanreik (incl. manifest-format). Vervolgens kijk/ schrijf ik graag met je mee om te zorgen dat het klopt en raakt bij je doelgroep. Met het manifest heb je een krachtig ‘anker’ document dat je er altijd bij kunt pakken. Wat als uitgangspunt dient voor jouw communicatie.

=

Fase 2: Outside In. Dit gaat over diepe en strategische kennis over jouw doelgroep. Weet met welke snaar je hen kunt raken!! Klantresonantie is heel erg belangrijk, omdat jouw communicatie hiermee het ‘aantrekkende’ werk doet. We werken in deze sessie aan jouw klantkennis,- communicatie en aanbod. Hieruit volgen een doelgroep en aanbod uiteenzettingen. Deze voegen we toe aan het manifest. En hiermee weet jij voortaan de juiste klantsnaar te raken.

=

Alle tools en lessen ontvang je in mijn online leeromgeving. Dit is ook heel fijn als naslagwerk. Bij het groepstraject zitten 2 volledige samenwerkdagen bij mij op kantoor in het groen. Zodra jij jouw manifest zo finaal mogelijk hebt gekregen, kijk en schrijf ik een slag met je mee. Samen krijgen we hem kloppend.

=

2200,- excl. 21% btw (Binnen 3 maanden heb je jouw aantrekkende positionering staan. Incl. jouw geniale verhaal, aanbod en doelgroepsnaar). 

=

Het groepstraject start maandag 6 september met een kick off call. Direct daarna ontvang je de eerste les. Iedere week ontvang je een nieuwe les. De samenwerkdagen zijn op 1 oktober en 2 november in Hilversum (centraler kan niet). Op 6 december kan jij proosten op jouw geniale positionering. 

Stay heartsmart, tot snel