IK HEB EEN WETENSCHAPPELIJKE ACHTERGROND, MAAR HEB DE ONEINDIGE KRACHT VAN HET HART (EN UNIVERSUM) ERVAREN

OVER

Ik ben Doran (Simons-) van Veenendaal (37 jaar). Ik ben het mystieke en wetenschappelijke in één. Ik zit in mijn vrouwelijke én mannelijke kracht. Ik werk op intuïtieve en wetenschappelijke basis. Ik hou van reflecteren en doorpakken. Van huis uit een communicatiespecialist. Mijn thema’s zijn: positionering, (klant)resonantie, hart-resonantie, innerlijke taal en innerlijke positionering, ont-wikkelen en ver-schijnen.

Ik ben de dankbare moeder van Thijme en Jasmijn en getrouwd met Erik. We wonen in een klein dorpje aan de Vecht, Nederhorst den Berg (Midden NL). Op zomerse avonden en dagen varen we uit met onze boot. Of zijn we in voor een geinspireerde roadtrip met onze camper.

Ik ben bevlogen op het snijvlak van identiteit en groei. Mijn klanten breng ik een high level rust, stevigheid en positie. Ik heb een coachende manier van werken, maar ik houd mij niet aan coach-regels. Ik spiegel jouw woorden (vaak zijn we onszelf niet bewust van de woorden die we zelf spreken). En soms leg ik nieuwe woorden in jouw mond, om te ervaren hoe dat voelt. Ik ontdek vooral nieuwe woorden en ruimte, omdat ik ben getraind in creatief en diepgaand interviewen. Mijn toon is mild én raak. Ik heb een zeer open, warme en respectvolle benadering.

Ik heb een wetenschappelijke achtergrond, en ik heb de oneindige kracht van het hart (en het universum) ervaren. Het eerste is kennis. Het tweede heeft mij sprongen laten maken, die ik eerder niet zou geloven.  De algehele beleving van het leven is op alle fronten kwalitatiever geworden. Zoals het bedoeld is.

MY SHORT STORY

“Nog één jaar doorzetten en dan zou ik Director worden bij het mooiste ‘human based’ onderzoeksbureau van NL. Maar het ging niet meer. Ik kon het niet meer. Ik voelde mij opgejaagd in werk en moederschap. Mijn genialiteit kreeg er niet voluit de ruimte. Ik heb mijn ego afgebroken. En ik heb mij weer opnieuw opgebouwd. Vanuit mijn hart.”

EERDERE ERVARINGEN

“Met Doran heb ik een 1 op1 traject gedaan.  Je was continue in gesprek met mij, niet 1 keer had ik het gevoel dat ik geïnterviewd werd, het was gewoon een mooi samen zijn, met een betrokken persoon die oprecht interesse heeft in mijn verhaal. En ook voelde het alsof ik je al jaren ken. Wat een talent heb je.. Ik gun iedereen een traject Doran. Het is zo leerzaam en mooi voor je business. Het geeft zoveel nieuwe ruimte en haakjes voor jouw ontwikkeling. Lieve Doran, jij bent echt een juweeltje. Echt één van onschatbare waarde voor mij en mijn business. Ik gun iedereen die ervaring.”

Marleen Sahetapy

Topfotograaf & mentor voor andere fotografen

“Ik ontmoette Doran op een event waar zij een presentatie gaf. Mijn hart ging sneller kloppen bij alles wat zij hierover met ons deelde. Ik voelde dat ik op dit gebied nog iets te leren had en stond te trappelen. Ze helpt je de juiste woorden te vinden voor wat je hart wil zeggen [en doen].

Marianne Hermsen

Vrouwelijk Leiderschap Expert

“Lieve lieve Doran. Whaw, ik kan dit niet geloven.. echt waanzinnig en zo knap! Dit ontroert mij enorm! De tranen lopen over mijn wangen. Heel erg fijn, omdat mijn persoonlijke positionering nu zoveel meer vertelt en ik weet wat ik nu moet doen in mijn bedrijf.”

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

“Doran, ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb ontmoet. Ik werd diep geraakt door mijn persoonlijke positionering. En nog elke dag als ik hem lees. Er zijn geen woorden voor, het is een bijzonder intens gevoel. Als ik dan toch moet beschrijven wat er zo raakt. Dan is het dat mijn manifest resoneert met een dieper weten van binnen. Een soort herkenning van mijn ziel. Van dit is de juiste weg om helemaal in mijn eigen kracht en boodschap te gaan staan.”

Sabrina Janssen

Eigenaar Jouw Eigen Wijze Weg

“Ik heb al echt wat business coaching gehad, maar het voelt voor het eerst alsof jij me echt ziet in mijn kern. Dank je wel daarvoor. Alle andere coaches zochten ook iets van mij, terwijl het nu echt voelt dat jij er voor mij bent. Dat zegt veel over jou, dat je dichtbij je kern zit.”

Doran van Veenendaal
connect@positioningfromtheheart.com
KvK nummer: 69484783

 Vul graag dit veld hiernaast in, dan plannen we daarna ons gesprek. Ik kijk er naar uit!

Vraag een gesprek aan

8 + 3 =

Ik gebruik je gegevens alleen om je terug te mailen (privacyverklaring)