“Jij bent talentvol. En ik zal jou altijd in je talent en kracht waarnemen. Ik heb al 1000% vertrouwen in jou en jouw groei. Je mist nu alleen de woorden, het diepe vertrouwen of iemand die jou gidst naar je volgende level. Want je voelt die missie wel. En het verlangen om daarmee daadkrachtig een positie te claimen. Laat het zwieberen achter je. Laat je business groeien, ‘the heartsmart way’. Een heartsmart bedrijf geeft namelijk licht. Heeft diep vertrouwen. Resoneert en verbindt. Is slim. En kan makkelijk ontvangen.

OVER

Ik ben Doran van Veenendaal (1984). Ik ben bevlogen op het snijvlak van identiteit & business. Ik hou van innerlijke kloppendheid! Dan kan alles in je bedrijf gaan stromen! Klanten noemen mij een positionering expert, hartstrateeg, bedrijfsbezieler of (branding) coach. Ik breng mijn klanten vooral rust en stevigheid. Ik heb een coachende manier van werken, omdat ik jaren ben getraind in creatief en diepgaand interviewen. We krijgen die kern boven samen!

Sinds 2015 woon ik met man en zoontje Thijme in Nederhorst den Berg. Amsterdam was bruisend, maar dit voelt beter. Ik heb mijn lang-verlangde tuin nu. Vanuit deze prachtige plek, werk ik aan een authentieke businesswereld.

MY STORY

“Nog één jaar doorzetten en dan zou ik Director worden bij het mooiste ‘human based’ onderzoeksbureau van Nederland. Maar het ging niet meer. Ik kon het niet meer. Ik heb mijn ego afgebroken. En ik heb mij weer opnieuw opgebouwd. Vanuit mijn hart.”

Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna ben ik 3 jaar werkzaam geweest als Wetenschappelijk Onderzoeker en deed ik onderzoek naar hoe mensen informatie ontvangen en verwerken. Daarna heb ik jarenlang verschillende grote (internationale) merken geholpen met het optimaliseren van hun communicatie en branding. Het was een prachtige loopbaan op hoog niveau, maar ik kon enkel tijdelijk geluk vinden in mijn werk. Ik werkte volgens bepaalde normen en ideeen van een ander. Dat maakte dat ik steeds verder weg van mezelf kwam te staan. En na 11 jaar werken, werd ik blije moeder. Dat bleek mijn échte gamechanger. Ik wilde het goede voorbeeld voorleven. Geluk laten zien. Ik heb mijn eigen bedrijf volledig vanuit mijn hart succesvol opgezet! Dat gun ik iedereen. 

MIJN MISSIE

Maar hoe deed ik dat dan? Ik moest na al die jaren anderen interviewen, mezelf inzichtelijk maken. Mét resultaat! Mijn hogere doel duidelijk. En mijn mooie bedrijf Positioning from the Heart werd geboren. Het is mijn doel om de wereld een stukje kloppender en authentieker te maken. Dit doe ik door ondernemers te helpen met hun ‘heartsmart’ positionering. Een positionering die klopt met hun hart. En waarmee harten worden veroverd in de markt. Als je positionering krachtig en kloppend is, zoals jij, dan is er geen ruis meer. Twijfel smelt weg. 

Ik werk samen met ondernemers die zelfstandig ondernemen of met een (klein) team. Mijn klanten varieren, sommige zijn startend en sommige zetten al tonnen of zelfs miljoenen om. Wat mijn klanten allemaal gemeen hebben is het volgende: ze zijn wakker geworden. Wakker voor het ondernemerschap. Wakker voor het feit dat ze met hun bedrijf een bijdrage kunnen leveren aan de mens en de wereld. Wakker voor persoonlijke & business ontwikkeling. Wakker voor het feit dat ze zich écht goed kunnen en willen voelen. Wakker voor het feit dat ze daarmee (goed) geld kunnen verdienen.

(HER)-Positionering kan op verschillende levels in je ondernemerschap relevant zijn. Het is niet relevant hoeveel omzet je nu draait. Of hoeveel jaren je al onderneemt. Wat je wel serieus moeten nemen – in welk level je nu ook zit- is je INNERLIJKE STEVIGHEID. Ik help je stevig groeien naar een krachtige positie in de markt! 

REVIEWS

“Met Doran heb ik een 1 op1 traject gedaan. Ik heb iedereen die week verteld over ons gesprek. Iedereen die belangrijk voor mij is. Tegelijkertijd zei ik; wauw.. ik ben zoo zoo zoo benieuwd hoe Doran alles tot 1 verhaal gaat breien. Doran. Ik heb er geen woorden voor.. Wat heb je dit knap gedaan. Je was continue in gesprek met mij, niet 1 keer had ik het gevoel dat ik geïnterviewd werd, het was gewoon een mooi samen zijn, met een betrokken persoon die oprecht interesse heeft in mijn verhaal. En ook voelde het alsof ik je al jaren ken. Hoe heb je het voor elkaar gekregen om zonder opname, of mega veel notities dit toch zo te vertalen. Wat een talent heb je.. Ik gun iedereen een traject Doran. Het is zo leerzaam en mooi voor je business. Het geeft zoveel nieuwe ruimte en haakjes voor je eigen merk. En dat er dan ook nog zo’n mooi merk manifest uit voort komt.. wauw..!”

Marleen Sahetapy

Fotograaf & Visual Storyteller

“Doran ik word zo blij van jou!!! Je pakt precies de juiste woorden.. wauw echt gaaf! Doran heeft mij in een 1 op 1 traject geholpen met het ontdekken van mijn hartmissie, mijn ‘waarom’ en mijn merkverhaal voor Design Your Dream (next level). Zij heeft mij enorm geholpen en daarom is mijn salespage zo sterk qua boodschap en teksten. Ook heeft Doran mijn dreamteam getraind in een teamworkshop en je was super! Iedereen was mega enthousiast. Echt talent dus!”

Rosanne Raubun

Webdesigner & Dreamcoach

“Lieve lieve Doran. Whaw, ik kan dit niet geloven.. echt waanzinnig en zo knap! Dit ontroert mij enorm! De tranen lopen over mijn wangen. Heel erg fijn, omdat zo een manifest zoveel meer vertelt en ik weet wat ik nu moet doen in mijn bedrijf.”

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

“Doran, ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb ontmoet. Toen ik mijn manifest las, werd ik diep geraakt. En nog elke dag als ik hem lees. Er zijn geen woorden voor, het is een bijzonder intens gevoel. Als ik dan toch moet beschrijven wat er zo raakt. Dan is het dat mijn manifest resoneert met een dieper weten van binnen. Een soort herkenning van mijn ziel. Van dit is de juiste weg om helemaal in mijn eigen kracht te gaan staan en de wijde wereld in te gaan met mijn ‘eigen wijze’ boodschap.”

Sabrina Janssen

Eigenaar Jouw Eigen Wijze Weg

“Ik was ontroerd door de woorden die je hebt gebruikt voor het verwoorden van mijn gedachten over mijn bedrijf. Ik ben super trots op mijn positioneringsmanifest!” 

Bianca Latev

Eigenaar Latev Loopbaanadvies

“Ik wist wel wat ik wilde doen met mijn bedrijf, maar hoe dit nu goed onder woorden te brengen lukte me maar niet. Met de hulp van Doran staat er een geweldig merkmanifest waarin de juiste woorden staan kloppend bij mij en bij mijn bedrijf. Sterker nog: er ontstonden mooie namen voor mijn diensten en een bedrijfsnaam! Ik ben superblij met het 1 op 1 traject van Doran. Het heeft me grond onder mijn voeten gegeven. Rust in mij en rust in mijn bedrijf. Lieve Doran, dankjewel!”

Heidi van der Vaart

Eigenaar Stiltekracht

“Jouw academie zit zo slim in elkaar dat het mij echt in beweging brengt. Dieper en dichterbij mijn persoonlijke missie, mijn levenspad waar ik echt gelukkig van word. Hierdoor kan en durf ik mezelf steeds meer te laten zien omdat ik niet anders meer kan. Zowel mij bedrijf en ook ikzelf ondergaan een ware liefdevolle transformatie en ik vind het geweldig om daarin samen op te trekken.”

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

“Ik ontmoette Doran op een event waar zij een presentatie gaf over positionering. Mijn hart ging sneller kloppen bij alles wat zij hierover met ons deelde. Nu heb ik een mega waardevol manifest, wat ik op vele manieren heb geïmplementeerd; op mijn website, in mijn ebook, maar ook in mijn social media posts en email. Ze helpt je de juiste woorden te vinden voor wat je hart wil zeggen. Maar het allermooiste kado is Doran zelf. De manier waarop ze in het leven staat, hoe zij vanuit haar hart haar werk op eigen wijze succesvol in de wereld zet, én haar energie.”

Marianne Hermsen

Alignment Coach & Business Mentor