“Je hoofd kan je in de weg zitten. Wat wil ik nou precies uitstralen en dóen met mijn bedrijf? Hoe ga ik groeien? Op zó een manier, dat het écht goed voelt van binnen. Jij bent hier op de goede plek.”

OVER

Ik ben Doran van Veenendaal, 35 jaar. Ik ben bevlogen op het snijvlak van identiteit & business. Ik hou van innerlijke kloppendheid! Dan kan alles in je bedrijf gaan stromen! Klanten noemen mij ook wel een positionering expert, hartstrateeg, bedrijfsbezieler of (branding) coach. Ik breng mijn klanten vooral rust en stevigheid. Ik weet inmiddels dat ik een coachende manier van werken heb, dat gaat heel natuurlijk (omdat ik getraind ben in diepgaand interviewen). Via mij en mijn manier van positioneren laat ik jou ervaren hoe je ook anders kan denken en voelen in je bedrijf. Zo kan je nl. ook andere dingen gaan dóen.

Sinds 2015 woon ik met Erik en zoontje Thijme in Nederhorst den Berg (een vriendelijk dorpje langs de Vecht). Amsterdam was bruisend, maar dit voelt beter. Ik heb mijn lang-verlangde tuin nu. Vanuit deze prachtige plek, werk ik aan een authentieke businesswereld.

MY STORY

“Nog één jaar doorzetten en dan zou ik Director worden bij het mooiste ‘human based’ onderzoeksbureau van Nederland. Maar het ging niet meer. Ik wilde het niet meer. Ik heb mijn ego afgebroken. En ik heb mij weer opnieuw opgebouwd. Vanuit mijn hart.”

Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna ben ik 3 jaar werkzaam geweest als Wetenschappelijk Communicatie Onderzoeker en deed ik onderzoek naar hoe mensen informatie ontvangen en verwerken. Daarna heb ik jarenlang verschillende grote (internationale) merken geholpen met het optimaliseren van hun communicatie en branding. In mijn loopbaan heb ik letterlijk hon-der-den mensen geinterviewd. Over wat hen drijft. Het was een prachtige loopbaan op hoog niveau, maar ik kon enkel tijdelijk geluk vinden in mijn werk. Ik werkte volgens bepaalde normen en ideeen van een ander. Dat maakte dat ik steeds verder weg van mezelf kwam te staan. En ondertussen werd ik blije moeder. Dat bleek mijn échte gamechanger. Ik wilde het goede voorbeeld voorleven. Geluk laten zien. Want kinderen luisteren nooit naar je, maar ze doen je wel precies na ;-). Ik heb mijn eigen bedrijf volledig vanuit mijn hart succesvol opgezet! Dat gun ik iedereen. 

MIJN MISSIE

Maar hoe deed ik dat dan? Ik moest na al die jaren anderen interviewen, mezelf inzichtelijk maken. Mét resultaat! Na mijn periode van inzicht, werd mijn hogere doel duidelijk. Mijn mooie bedrijf Positioning from the Heart werd hieruit geboren. Het is mijn doel om de wereld een stukje échter, oprechter en authentieker te maken. Dit doe ik vanuit mijn eigen unieke kracht en bijdrage: positionering! Want als jouw positionering klopt met wie je bent. Is er geen ruis en twijfel meer. Dan ontstaat er alleen nog maar enthousiasme, innerlijke stevigheid en communicatiekracht naar buiten!

Ik werk samen met onderneemsters die zelfstandig ondernemen of met een (klein) team. Mijn klanten varieren, sommige zijn startend en sommige zetten al tonnen of zelfs miljoenen om. Wat mijn klanten allemaal gemeen hebben is het volgende: ze zijn wakker geworden. Wakker voor het ondernemerschap. Wakker voor het feit dat ze met hun bedrijf een bijdrage kunnen leveren aan de mens en de wereld. Wakker voor persoonlijke & business ontwikkeling. Wakker voor het feit dat ze zich écht goed kunnen en willen voelen.

De noodzaak voor positionering kan in verschillende levels in je ondernemende leven ontstaan. De essentie achter een positionerig is dat het kloppend voelt bij wie jij (nu) bent/ gaat zijn. En dat het verbindt met de functionele en emotionele behoefte van je doelgroep. Er moet dus identificatie zijn. Vanuit jou. En jouw (potentiele) klanten moeten zich kunnen identificeren in jou. Laten we hier samen aan gaan werken! 

REVIEWS

“Met Doran heb ik een 1 op1 traject gedaan. Ik heb iedereen die week verteld over ons gesprek. Iedereen die belangrijk voor mij is. Tegelijkertijd zei ik; wauw.. ik ben zoo zoo zoo benieuwd hoe Doran alles tot 1 verhaal gaat breien. Doran. Ik heb er geen woorden voor.. Wat heb je dit knap gedaan. Je was continue in gesprek met mij, niet 1 keer had ik het gevoel dat ik geïnterviewd werd, het was gewoon een mooi samen zijn, met een betrokken persoon die oprecht interesse heeft in mijn verhaal. En ook voelde het alsof ik je al jaren ken. Hoe heb je het voor elkaar gekregen om zonder opname, of mega veel notities dit toch zo te vertalen. Wat een talent heb je.. Ik gun iedereen een traject Doran. Het is zo leerzaam en mooi voor je business. Het geeft zoveel nieuwe ruimte en haakjes voor je eigen merk. En dat er dan ook nog zo’n mooi merk manifest uit voort komt.. wauw..!”

Marleen Sahetapy

Fotograaf & Visual Storyteller

“Doran ik word zo blij van jou!!! Je pakt precies de juiste woorden.. wauw echt gaaf! Doran heeft mij in een 1 op 1 traject geholpen met het ontdekken van mijn hartmissie, mijn ‘waarom’ en mijn merkverhaal voor Design Your Dream (next level). Zij heeft mij enorm geholpen en daarom is mijn salespage zo sterk qua boodschap en teksten. Ook heeft Doran mijn dreamteam getraind in een teamworkshop en je was super! Iedereen was mega enthousiast. Echt talent dus!”

Rosanne Raubun

Webdesigner & Dreamcoach

“Lieve lieve Doran. Whaw, ik kan dit niet geloven.. echt waanzinnig en zo knap! Dit ontroert mij enorm! De tranen lopen over mijn wangen. Heel erg fijn, omdat zo een manifest zoveel meer vertelt en ik weet wat ik nu moet doen in mijn bedrijf.”

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

“Doran, ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb ontmoet. Toen ik mijn manifest las, werd ik diep geraakt. En nog elke dag als ik hem lees. Er zijn geen woorden voor, het is een bijzonder intens gevoel. Als ik dan toch moet beschrijven wat er zo raakt. Dan is het dat mijn manifest resoneert met een dieper weten van binnen. Een soort herkenning van mijn ziel. Van dit is de juiste weg om helemaal in mijn eigen kracht te gaan staan en de wijde wereld in te gaan met mijn ‘eigen wijze’ boodschap.”

Sabrina Janssen

Eigenaar Jouw Eigen Wijze Weg

“Ik was ontroerd door de woorden die je hebt gebruikt voor het verwoorden van mijn gedachten over mijn bedrijf. Ik ben super trots op mijn positioneringsmanifest!” 

Bianca Latev

Eigenaar Latev Loopbaanadvies

“Ik wist wel wat ik wilde doen met mijn bedrijf, maar hoe dit nu goed onder woorden te brengen lukte me maar niet. Met de hulp van Doran staat er een geweldig merkmanifest waarin de juiste woorden staan kloppend bij mij en bij mijn bedrijf. Sterker nog: er ontstonden mooie namen voor mijn diensten en een bedrijfsnaam! Ik ben superblij met het 1 op 1 traject van Doran. Het heeft me grond onder mijn voeten gegeven. Rust in mij en rust in mijn bedrijf. Lieve Doran, dankjewel!”

Heidi van der Vaart

Eigenaar Stiltekracht

“Je gelooft het niet, maar gisteravond ging ik ineens als een malle…Je bent echt zo onwijs krachtig in je videos en ik vind het echt knap hoe je jouw boodschap zo sterk over kunt brengen.”

Hasse Cox

Visual thinker & Professional Story Drawing

“Jouw academie zit zo slim in elkaar dat het mij echt in beweging brengt. Dieper en dichterbij mijn persoonlijke missie, mijn levenspad waar ik echt gelukkig van word. Hierdoor kan en durf ik mezelf steeds meer te laten zien omdat ik niet anders meer kan. Zowel mij bedrijf en ook ikzelf ondergaan een ware liefdevolle transformatie en ik vind het geweldig om daarin samen op te trekken.”

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

“Ik ontmoette Doran op een event waar zij een presentatie gaf over positionering. Mijn hart ging sneller kloppen bij alles wat zij hierover met ons deelde. Ik voelde dat ik op dit gebied nog iets te leren had en stond te trappelen aan het einde van het event om een afspraak met haar te maken. En weet je, ik wist allang dat ze een kei in haar vak is. Als ik echte verbinding voel met iemand heb ik geen bewijs meer nodig. Dan voel ik dat er in de energie iets aan het shiften is en het dus klopt. Na een bijzondere call, een verdiepende vragenlijst en een VIP dag heb ik een mega waardevol manifest, wat ik op vele manieren heb geïmplementeerd; op mijn website, in mijn ebook, maar ook in mijn social media posts en email. Ze helpt je de juiste woorden te vinden voor wat je hart wil zeggen.

Maar het allermooiste kado is Doran zelf. De manier waarop ze in het leven staat, hoe zij vanuit haar hart haar werk op eigen wijze succesvol in de wereld zet, én haar energie. Ik schreef haar vanmorgen nog, vlak na mijn meditatie: Jij bent voor mij één van de kadootjes van het universum. Altijd als ik in hoge trilling ben komen er berichtjes van jou langs die mij raken. Waarop zij antwoord: Wij zoeken elkaar altijd op in verhoogde trilling. Dat dus. Dat is Doran! Daarom hou ik van haar.”

Marianne Hermsen

Alignment Coach & Business Mentor