“Jij bent talentvol. Ik heb al 1000% vertrouwen in jou en jouw groei. Je mist nu alleen de woorden, het diepe vertrouwen en iemand die jou gidst naar je volgende level (en die je uitdagingen tackelt). Want je voelt die missie wel. En het verlangen om daarmee daadkrachtig een positie te claimen in de markt. Laat het zwieberen achter je. Start met ondernemen vanuit vertrouwen. Laat je jezelf en je bedrijf groeien en ‘bouw die heartsmart business’. Die geeft namelijk licht. Heeft diep vertrouwen. Resoneert en verbindt. Is slim. En kan makkelijk ontvangen.

OVER 

Ik ben Doran van Veenendaal (1984). Ik ben bevlogen op het snijvlak van identiteit & business. Ik hou van innerlijke kloppendheid! Dan kan alles in je bedrijf gaan stromen! Klanten noemen mij een positionering expert, hartstrateeg, bedrijfsbezieler of (business) coach. Ik breng mijn klanten vooral rust en stevigheid. Ik heb een coachende manier van werken, omdat ik jaren ben getraind in creatief en diepgaand interviewen. 

Sinds 2015 woon ik met man en zoontje Thijme in Nederhorst den Berg. Amsterdam was bruisend, maar dit voelt beter. Ik heb mijn lang-verlangde tuin nu. Vanuit deze prachtige plek, werk ik aan een authentieke businesswereld.

MY STORY

“Nog één jaar doorzetten en dan zou ik Director worden bij het mooiste ‘human based’ onderzoeksbureau van Nederland. Maar het ging niet meer. Ik kon het niet meer. Ik heb mijn ego afgebroken. En ik heb mij weer opnieuw opgebouwd. Vanuit mijn hart.”

Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd aan de UvA. Daarna ben ik 3 jaar werkzaam geweest als Wetenschappelijk Communicatie Onderzoeker en deed ik onderzoek naar hoe mensen informatie ontvangen en verwerken. Ik schreef hier 2 wetenschappelijke boeken over. Daarna heb ik jarenlang verschillende grote (internationale) merken geholpen met het optimaliseren van hun communicatie en branding. Het was een prachtige loopbaan op hoog niveau, maar ik kon enkel tijdelijk geluk vinden in mijn werk. Ik werkte volgens bepaalde normen en ideeen van een ander. Dat maakte dat ik steeds verder weg van mezelf kwam te staan. Op mijn 31e werd ik blije moeder. Dat bleek mijn échte gamechanger. Ik wilde het goede voorbeeld voorleven. Geluk laten zien. Ik heb mijn eigen bedrijf toen volledig vanuit mijn hart succesvol opgezet! Dat gun ik iedereen. 

MIJN HEARTSMART BUSINESS

Maar hoe deed ik dat dan? Ik moest na al die jaren anderen interviewen, mezelf inzichtelijk maken. Mét resultaat! Mijn hogere doel duidelijk. En mijn mooie bedrijf Positioning from the Heart werd geboren. Het is mijn doel om de wereld een stukje kloppender en authentieker te maken. Dit doe ik door ondernemers te helpen met hun ‘heartsmart’ positionering en business. Een business die innerlijk klopt, met hun hart. En waarmee harten worden veroverd in de markt. Als je business krachtig en kloppend is, zoals jij, dan is er geen ruis meer. Twijfel smelt weg. 

Ik werk samen met ondernemers die zelfstandig ondernemen of met een (klein) team. Mijn klanten varieren, sommige zijn startend en sommige zetten al tonnen of zelfs miljoenen om. Wat mijn klanten allemaal gemeen hebben is het volgende: ze zijn wakker geworden. Wakker voor het ondernemerschap. Wakker voor het feit dat ze met hun bedrijf een bijdrage kunnen leveren aan de mens en de wereld. Wakker voor persoonlijke & business ontwikkeling. Wakker voor het feit dat ze zich écht goed kunnen en willen voelen. Wakker voor het feit dat ze daarmee (goed) geld kunnen verdienen.

Neem niet alles dat je om je heen leest aan voor waarheid. Wat je wel serieus moeten nemen – in welk level je nu ook zit- is je INNERLIJKE STEVIGHEID. Ik help je stevig groeien naar een krachtige positie in de markt! 

REVIEWS

“Met Doran heb ik een 1 op1 traject gedaan.  Je was continue in gesprek met mij, niet 1 keer had ik het gevoel dat ik geïnterviewd werd, het was gewoon een mooi samen zijn, met een betrokken persoon die oprecht interesse heeft in mijn verhaal. En ook voelde het alsof ik je al jaren ken. Wat een talent heb je.. Ik gun iedereen een traject Doran. Het is zo leerzaam en mooi voor je business. Het geeft zoveel nieuwe ruimte en haakjes voor je eigen merk. Lieve Doran, jij bent echt een juweeltje. Echt één van onschatbare waarde voor mij en mijn business. Ik gun iedereen die ervaring.”

Marleen Sahetapy

Fotograaf & Visual Storyteller

“Doran ik word zo blij van jou!!! Je pakt precies de juiste woorden.. wauw echt gaaf! Doran heeft mij in een 1 op 1 traject geholpen voor Design Your Dream (next level). Zij heeft mij enorm geholpen en daarom is mijn salespage nu zo sterk qua boodschap en teksten. Ook heeft Doran mijn dreamteam getraind in een teamworkshop en je was super! Iedereen was mega enthousiast. Echt talent dus!”

Rosanne Raubun

Webdesigner & Dreamcoach

“Lieve lieve Doran. Whaw, ik kan dit niet geloven.. echt waanzinnig en zo knap! Dit ontroert mij enorm! De tranen lopen over mijn wangen. Heel erg fijn, omdat zo een manifest zoveel meer vertelt en ik weet wat ik nu moet doen in mijn bedrijf.”

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

“Doran, ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb ontmoet. Toen ik mijn manifest las, werd ik diep geraakt. En nog elke dag als ik hem lees. Er zijn geen woorden voor, het is een bijzonder intens gevoel. Als ik dan toch moet beschrijven wat er zo raakt. Dan is het dat mijn manifest resoneert met een dieper weten van binnen. Een soort herkenning van mijn ziel. Van dit is de juiste weg om helemaal in mijn eigen kracht te gaan staan en de wijde wereld in te gaan met mijn ‘eigen wijze’ boodschap.”

Sabrina Janssen

Eigenaar Jouw Eigen Wijze Weg

“Ik was ontroerd door de woorden die je gebruikt voor het verwoorden van mijn gedachten over mijn bedrijf! Er is meer zelfverzekerheid nu, dat ik dit makkelijker naar buiten toe laat zien.” 

Bianca Latev

Eigenaar Latev Loopbaanadvies

“Ik ben superblij met het 1 op 1 traject van Doran. Het heeft me grond onder mijn voeten gegeven. Rust in mij en rust in mijn bedrijf. Lieve Doran, dankjewel!”

Heidi van der Vaart

Eigenaar Stiltekracht

“Ik ontmoette Doran op een event waar zij een presentatie gaf. Mijn hart ging sneller kloppen bij alles wat zij hierover met ons deelde. Ik voelde dat ik op dit gebied nog iets te leren had en stond te trappelen. Ze helpt je de juiste woorden te vinden voor wat je hart wil zeggen [en doen].

Marianne Hermsen

Alignment Coach & Business Mentor

Doran van Veenendaal
connect@positioningfromtheheart.com
KvK nummer: 69484783

Ik reserveer maandag & donderdagochtenden voor mijn online kennismakingsgesprekken. Vul graag dit veld hiernaast in, dan plannen we daarna ons gesprek. Ik kijk er naar uit!

Vraag een gesprek aan

1 + 9 =

Ik gebruik je gegevens alleen om je terug te mailen (privacyverklaring)