Een Business Retreat organiseren is één van mijn dromen. Wel kwam ik achter een (nogal) belangrijk praktisch punt. De organisatie-tijd heb ik niet volledig bovenop mijn klanttrajecten.

En ik heb nog wel even totdat het 18 juni is. Maar mezelf over de kop werken doe ik niet. Been there, done that. Te hard werken, heeft bij mij plaats gemaakt voor slim werken. Je wilt je leven toch niet ‘wegwerken’?!

Daarbij ben ik een sociale ziel. Ik geloof in samen. In meerdere expertises en krachten bundelen. En ik heb me toch een expertise gevonden!

Super blij en trots ben ik met de support van Mira van der Veen. Mira heeft járen ervaring in directiesupport en ontmoette ik toen zij nog werkte voor het Heart House als Event Manager. We spraken daar over ondernemerschap, ambities en onze liefde voor retreats.

Inmiddels is Mira voor zichzelf begonnen (Mira Virtual Assistance & Events), waar ik heel blij van werd! Zij snapt wat ik wil neerzetten met mijn Business Retreat in juni.

Vanaf vorige week is onze team-up officieel! Ik merk nu al dat het Retreat concept leuker, beter en grootser wordt!

Over Mira:

Ik ben Mira. Ik denk in momenten en beleving. Ik ben een dromer én een doener. Ik werk met ambitieuze ondernemers die hun bedrijf naar een hoger plan willen tillen. Ik werk graag in een inspirerende omgeving waar persoonlijke en zakelijke ontwikkeling centraal staat. Het meest blij word ik van verbinding met jezelf en anderen. Daarom staat het organiseren van retreats zo hoog op mijn lijstje. Je kan je helemaal onderdompelen in jezelf en je bedrijf. (www.miravanderveen.nl)

Er zijn nog enkele plekken voor het Business Retreat in Juni. Ben jij een bewuste onderneemster die een kloppend en inspirerend bedrijf wilt (uit)bouwen?

Check dan hieronder het programma in het kort dat ik verzorg met gastexperts.

Dag 1: Mindset & Heartset: groots voelen
Dag 2: Minimalisme & focus in ondernemen
Dag 3: Positioning & Inner Ideas
Alle dagen starten of eindigen we met: heartful yoga & health

Wil meer leren over branding & positionering?
Ook interesse in mijn online programma?!
Ik heb je er graag bij.

Wees welkom & stay heartsmart,