Jouw werk zit zo slim in elkaar dat het mij echt in beweging brengt. Dieper en dichterbij mijn persoonlijke missie, mijn levenspad waar ik echt gelukkig van word. Hierdoor kan en durf ik mezelf steeds meer te laten zien omdat ik niet anders meer kan. Zowel mijn bedrijf en ook ikzelf ondergaan een ware liefdevolle transformatie en ik vind het geweldig om daarin samen op te trekken.

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

Transitie & Transformatie

=

Voorbij de chaos, werken aan jouw nieuwe orde en helderheid

=

Gehoor geven aan wat zich verder wilt ontvouwen

=

Jouw groeiruimte/ potentieel bevrijden

=

Meer van jezelf worden, minder rol spelen

=

Met vol hart en beide benen een grote sprong wagen

=

Jouw boodschap her-ontdekken en sterker belichamen

=

Jouw wortels vernieuwen en nóg verder verdiepen

=

Nieuwe kracht, groei, verfijning, ruimte, verlangens en doelen grijpen

Transitie & Transformatie Traject

=

Dit traject gaat om het vrijspelen van de benodigde nieuwe ruimte in jou als heartsmart ondernemer en leider. Van vol hart, naar voller. Je voelt een transitie. En je voelt dat je er wat mee wilt en moet. Je kiest hier en daar al andere woorden, maar de nieuwe kern ontbreekt. En je geeft de nieuwe positie nog onvoldoende aandacht en ruimte. Waardoor het blijft bij een vaag gevoel.

=

Je voelt dus nieuwe groei, een nieuw verlangen, nieuwe ruimte die zich ‘oprukt’ in jou. Je wilt je nieuwe kracht grijpen. Je wilt dit hernieuwde gevoel ontdekken en vastpakken. Ook in nieuwe woorden. Je transitie heeft helderheid nodig, waardoor je hem concreet kunt gaan maken. Dan pas kan je dit ook gaan dóen en leven. 

=

Je komt vanuit een prettige orde, dingen liepen en/of waren helder. Er is alleen een aanvullende roep. Alles lijkt weer op losse schroeven te staan. Er is nu een periode van chaos, het voelt alsof de dingen niet meer kloppen. En dit laat jou achter met het idee: where to start?

=

Je probeert daarom misschien je nieuwe aanbod, vorm en doelgroep te zoeken. Je probeert de uitingsvorm concreet te krijgen. Maar je neemt hiermee een stap te ver in het proces. Dit gaat de sprong niet kloppend maken. 

=

Het loskomen van het huidige staat in de weg. In hoeverre dient dit losgelaten te worden? Hoe, wanneer en in welke mate? Dit proces vertroebelt de route naar jouw New & Next. Want je hebt al een tijdje duidelijk waar je eigenlijk écht heen wilt. Je bent al onderweg, je ziet het beeld voor je. Een sprong hier naartoe is wat er nu nodig is. 

=

Verandering neemt ook (innerlijke) weerstand mee. Je wilt de dingen waarvan je droomt omarmen, maar je hart lijkt voor te lopen op je hoofd. Want in je gedachte ben je er nog niet. Misschien nog een extra opleiding? Misschien eerst meer bewijs dat je dit (ook) kan? Misschien toch ‘stick to the plan?’

=

Kortom een nieuwe balans, positie en ontvouwing dienen zich aan. Je wilt de bestaande situatie niet verbeteren, je wilt hem transformeren.

=

Jouw mannelijke en vrouwelijke drive zijn opnieuw aan het dansen. Je wilt je niet meer krachtiger voordoen, om te blijven staan. Profilering is nu geen doel meer. Wel het gehoor geven aan die nieuwe positie. Vanuit daar volgt de rest. Jouw positionering next level, dat kunnen wij samen.

=

Door jouw intuitieve kracht heb je regelmatig losse doorbraken. Doorbraken zoals creatieve ideen, juiste momenten en werkbare vormen. Deze doorbraken mogen minder los van elkaar tot je komen, en meer als geniale combinaties; in lijn met elkaar. En we willen deze inzetten voor jouw New & Next te bereiken.

=

Je voelt de ruimte tussen tussen jezelf klein houden en grootheidswaanzin. Je wilt in die ruimte daartussen in, daar waar kloppendheid is… In jouw grootsheid blijven staan en ontvouwen. Dit betekent een stap/ sprong erbij om op je pad te blijven. Anders ga je te veel achter je zelf aan hobbelen en verlies je belangrijk momentum.

=

Investering persoonlijk traject beschikbaar tussen 2.500 – 5.500 ex btw. Afhankelijk van de intensiteit en behoefte. In ieder transitie-traject hebben we in ieder geval samenwerkdagen (online op bij mij op kantoor), iedere 3 weken transitie-calls, en begeleiding op dagelijkse vragen is altijd mogelijk.

Fase 1: Nieuwe ruimte maken. Inzicht krijgen in wat er nodig is om de transitie te maken. Zowel praktisch (strategie) als op persoonlijk leiderschap niveau (nieuw denken, voelen, handelen en Zijn).

Fase 2: Nieuw verhaal. Waar gaat het nieuwe verhaal over? Welk voelen en denken ondersteunt dit? Welke woorden zijn hierbij nodig? Welke ‘leading’ energie/ uitstraling/ frequentie?

Fase 3: (By far de grootste en meest uitdagende fase). Ontpoppen. Ontvouwen en leven naar de nieuwe realiteit. Aanscherping van jouw boodschap, business, leiderschap. En vooral: nieuwe roadmap. We maken duidelijk welke weg jij nu in mag gaan. 

=

Voel jij de transitie, neem contact met mij op en ik maak met liefde een persoonlijk voorstel voor je.

Ben je nog niet klaar voor transitie begeleiding, koop dan het transformerende online programma Inner Upgrading (97 euro ex btw).

“Met Doran heb ik een 1 op1 traject gedaan.  Een betrokken persoon die oprecht interesse heeft in mijn verhaal. En ook voelde het alsof ik je al jaren ken. Wat een talent heb je.. Ik gun iedereen een traject Doran. Het is zo leerzaam en mooi voor je business. Het geeft zoveel nieuwe ruimte en haakjes voor je eigen groei. Lieve Doran, jij bent echt een juweeltje. Echt één van onschatbare waarde voor mij en mijn business. Ik gun iedereen die ervaring.”

Marleen Sahetapy

Topfotograaf & mentor voor andere fotografen

“Ik heb al echt wat business coaching gehad, maar het voelt voor het eerst alsof jij me echt ziet in mijn kern. Dank je wel daarvoor. Alle andere coaches zochten ook iets van mij, terwijl het nu echt voelt dat jij er voor mij bent. Dat zegt veel over jou, dat je dichtbij je kern zit.”

Privé klantbericht

“Ik ontmoette Doran op een event waar zij een presentatie gaf. Mijn hart ging sneller kloppen bij alles wat zij hierover met ons deelde. Ik voelde dat ik op dit gebied nog iets te leren had en stond te trappelen. Ze helpt je de juiste woorden te vinden voor wat je hart wil zeggen [en doen].

Marianne Hermsen

Woman Empowerment Coach