De deelneemsters in mijn online programma Heart Based Business & Branding, leren alles over dankbaarheid praktiseren in hun leven en business. Zo gaf een deelneemster aan: “Jouw dankbaarheidsoefening werkt heel fijn voor mij. Het geeft me een gelukkiger gevoel en het werkt door in mijn (zelf)vertrouwen.”

En dat is ook precies de reden dat ik daar diepgaand aandacht aan besteed. Naast de meer ‘hoofd’ dingen, zoals ‘positionering’ en ‘branding’. Want je kan jezelf niet goed profileren als je je niet lekker voelt. Of als je (te) veel twijfelt.

Een andere deelneemster weer deelde deze video in de besloten community. Deze film inspireert en verfrist weer even waar je allemaal wel niet dankbaar voor kan zijn. Want geluk heb je altijd. Onder welke omstandigheden dan ook in het leven. Het is de vraag of je het (geluk) kan ervaren? Dankbaarheid helpt daar enorm bij.

Ook interesse in mijn online programma?!
Ik heb je er graag bij.

Wees welkom & stay heartsmart,