INNER UPGRADING IS JE VOLLERE ZELF AL KUNNEN ZIJN, OOKAL DENK JE NU VANUIT EEN ANDERE REALITEIT

Voel jij de wens voor kloppende groei en uplevelling?

R
Ik lijk wel te voelen wat ik wil, maar mijn gedachten en acties blijven achter en verandering lastig vinden
R
Ookal kan ik dankbaar zijn voor waar ik nu ben, ik vraag me af wanneer ik nou eens klaar ben voor het volgende
R

Ik denk vaak dat ik ‘meer’ niet nodig heb om gelukkig te zijn, maar dit is een verwarrende boodschap voor mijn systeem

R
De nieuwe inspiratie en beweging hangen al vaag in de lucht, maar hij wordt nog niet concreet voor me
R
Ik hou van groei, maar ik merk dat ik mezelf teveel in de weg zit en de groei wil controleren en afdwingen
R

Ik vraag me op donkere momenten weleens af of ik ooit bij mijn droom aankom, en dit brengt me in een down level gevoel.

R
Ik wil mij volledig kunnen (over)geven aan de beweging en wil leren hoe ik niet steeds afrem
R

Ik weet dat het niet in strategie alleen zit, want soms hanteren 2 mensen dezelfde strategie en is de uitkomst anders. Ze hebben dus een andere energie.

HOE WERKT DE (ONLINE) INNER UPGRADING TRAINING?

5 lessen (online)

Deze training kan je online volgen in mijn academie. Ik neem je in de training mee langs de 5 fases van Inner Upgrading. Je ontvangt per fase een online les en je je helemaal onderdompelen in die fase. Iedere fase werkt ook mee aan je punt van aantrekking en legt de basis voor mooie nieuwe beweging en manifestaties (ik geloof meer in ontvouwingen eigenlijk!).

De energie, vragen en training die ik je meegeef in de video’s, laten je instant al anders voelen. Ik ga je heel veel andere woorden en benaderingen bieden, zodat het ineens een stuk makkelijk voelt om te kiezen en gaan voor die inner upgrade. Veel ruis en negativiteit zullen van je af smelten. In deze training floreert jouw mooie kern, jouw kloppende hart. Want jouw hart weet dat je jezelf niet hoeft te beschermen en dat je mag gaan ontvouwen wat er in zit.

Ruimte om te ontvouwen

We bouwen fase voor fase op, zodat jij de upgrade vanbinnen voelt ontstaan en er op mee kan bewegen. Voor veel van mijn klanten was de investering in hun positionering, de investering met het hoogste rendement in hun bedrijf!! Dit is omdat het bijdroeg aan het kunnen omarmen en ‘spelen’ van een volgend level. Dat is inner upgrading! Dat verandert niet over één nacht, maar kan je wel heel snel met enkele weken shiften. In deze training richt ik me specifiek en alleen op inner upgrading, wat dit een waanzinnig (doel)gerichte en concrete training maakt. Dus wil jij laagdrempelig mijn lessen meekrijgen over ‘zelfverhoging’? Of overweeg je een positionering/ business traject bij mij, maar wil je eerst snuffelen aan mij? Dan biedt deze training jou een inhoudelijk sterke springplank en laat je kennismaken.

Z

FASE 1: Openstaan

Veiligheid en toestemming voelen in groei. Maak groei welkom en smelt het eventuele verzet. Ik help je naar een plek om alle mogelijkheden te voelen voor jezelf.
Z

FASE 2: Geloof

Leren vertrouwen en loslaten in groei is mega belangrijk. Je communiceert hiermee het ultieme bewijs richting jezelf, dat je écht gelooft dat het komt.
Z

FASE 3: Kracht

Deze fase gaat over zelfversterking en zelfversteviging. Je mag meer ruimte innemen en in die ruimte kan je stevig staan. Hoe kan je nóg meer kiezen voor jezelf (en jouw kracht).
Z

FASE 4: Taal

Een specialisme van mij is taal. Niet alleen naar buiten met positionering. Want het werkt ALTIJD eerst naar binnen toe. Intrapersoonlijke communicatie is zo krachtig. Een andere taal naar jezelf, kan je wereld veranderen.

Z

FASE 5: Keuzes

Je buitenwereld gaat meebewegen. Je gaat kiezen voor ander gedrag. Zoals met een compleet ander gevoel een gesprek voeren, een nieuwe stap zetten of jezelf beter presenteren. Andere nuances in je denken, voelen en gedrag zijn enorm effectief (en haalbaar).

Programma Inner Upgrading

Online cursus: zelf te volgen incl. werkboeken

=

Het programma Inner Upgrading is specifiek gericht op de gevoelstraining van het ál ZIJN van je verlangen en verhoogde en nieuwe positie. We blijven er hierdoor niet steeds naar verlangen, maar maken de gewenste verandering concreet en daadwerkelijk eigen in ons systeem.

=

Je krijgt toegang tot de academie en dan kan je direct bij de lessen! Het is een zeer speciale prijs, je krijgt hiervoor alleen deze zomer, tot 1 september toegang tot dit programma.

=

Je ontvangt 5 diepgaande lessen (het is handig als je wel al iets eerder hebt gedaan op het pad van persoonlijke ontwikkeling). Ik train met behulp van heldere video’s (soms audio’s) en werkboeken.

=

Een klant die hiermee startte, vroeg 25 euro voor een workshop. Een korte tijd daarna haalde ze een opdracht binnen van 6K. En onlangs een opdracht van 18K. Inner Upgrading gaat niet alleen over geld. Maar als je meer wilt kunnen ontvangen, als dat oprecht een wens is, zal je jezelf ook moeten ‘oprekken’. Je zult jezelf ‘bekender’ moeten maken met iets groters, om ook iets groters te realiseren. In dit perspectief is de investering marginaal. Ik vertel dit niet vanwege de investering, maar wel vanwege het resultaat dat het kan hebben wanneer je jezelf écht opent voor jouw ontvouwing. Die gaat echter niet over geld, maar over een nieuwe positie. En die nieuwe positie maakt nieuwe dingen mogelijk. 

=

Upgrade Yourself, veel plezier met dit programma

Inner upgrading blijft je hele (ondernemende) leven relevant

Ik ben Doran van Veenendaal (37 jaar).

Ik ben een heartsmart positioneerder. Al sinds 2017 help ik succesvol startende en top-ondernemers met hun business en positionering. Voor deze tijd werkte ik op de Universiteit van Amsterdam als wetenschappelijk communicatie onderzoeker en daarna werkte ik jaren in de corporate wereld voor vele grote merken in ons land en daarbuiten. Ik zie heel duidelijk wat er voor nodig is om mensen en business (weer) te laten groeien. Het winnen van ruimte en (hernieuwd en diep) vertrouwen is áltijd de sleutel. Alle fases uit deze training dragen hieraan bij. Zodra jij die inner upgrade kunt gaan maken!

Stay Heartsmart! Liefs Doran

EERDERE ERVARINGEN ‘THE CHANGE IS INSIDE YOU’

“Lieve Doran, jij bent echt een juweeltje. Echt één van onschatbare waarde voor mij en mijn business. Ik gun iedereen die ervaring.”
Marleen Sahetapy

Topfotograaf, visual connection

“Lieve lieve Doran. Whaw, ik kan dit niet geloven..  Dit ontroert mij enorm! De tranen lopen over mijn wangen. Heel erg fijn, omdat nu weet wat ik moet doen in mijn bedrijf.”
Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest