Onlangs werd ik door Rosanne Raubun geinterviewd. Over mijn reis in,- kijk op en manier van ondernemen. Mijn eigen reis begon bij Rosanne (oprichtster van Design Your Dream). Via haar programma heb ik mijn website gebouwd, waarna ik kon stralen met mijn bedrijf in de markt.

Het is een uitvoerig, eerlijk en ook persoonlijk gesprek wat we bij mij aan de keukentafel voerden. Ik deel het graag met je, omdat het boordevol zit met verstopte en meer expliciete tips rondom ondernemen.

Iedereen heeft zijn eigen stijl in het ondernemen. Omarm ook jouw eigen stijl en zorg dat je er succesvol mee leert werken. Het moeten, of geforceerd willen, ondernemen volgens iemand anders zijn stijl… voelt op de lange termijn niet goed. Wij ondernemers willen diep van binnen niet ‘opvolgen’. We willen pionieren. Volgzaam zijn aan onze eigen harten. Dat neemt echter niet weg dat je je wel door anderen laat helpen en inspireren. Maar met díe voeding, kan je zelf weer gaan vliegen.

Veel luisterplezier gewenst. Mijn eerste podcast EVER en ergens smaakt het naar meer. Who knows kom ik binnenkort met de Heartsmart Podcast! 😉

Beluister de pocast HIER!

Liefs & stay heartsmart,

 

 

 

ps: Heb jij interesse in mijn online positionering programma? Ik heb je er graag bij! Gaan we samen upteamen en ondernemen en groeien vanuit….: vertrouwen!