IK HELP JOU TE VERDIEPEN & VERSTEVIGEN IN JE BEDRIJF

MEER INFORMATIE OVER DE POSITIONEER JEZELF SAMENWERKDAG

“Je rijdt langzaam weg van de bewoonde wereld. Over een lange oprijlaan rijd je het bos in. Een heerlijke plek in Midden Nederland. Dit is een dag weg van jouw eigen bedrijf. Juist vóór jouw bedrijf. Full focus samenwerken en genieten om meer positie in te gaan nemen! Ik help je deze dag met jouw positionering, woorden, innerlijke positionering en heartsmart ondernemen.”

=

Wanneer: vrijdag 6 maart inloop vanaf 10uur (16-17u uitloop of borrel ;-))

=

Waar: Brambergen is een Groene locatie in het bos vlabij Hilversum ('s Graveland)

=

Geheel verzorgde dag inclusief lekkere lunch (restaurant kan rekening houden met allergie)

=

Voor zelfstandig ondernemers die zichzelf krachtig willen vermarkten en slim willen samenwerken met mij ('the heartsmart way')

=

Thema: Positioneer Jezelf! Samenwerken, sparren, genieten.

=

Grote impact en meters maken voor jouw positionering in slechts 1 dag! Makkelijk te doen in je business!

Positionering is jouw boodschap en energie uitzenden (online en offline), op zó een manier dat klanten zich ermee kunnen identificeren. Blijf bij jezelf en jouw ideale klant.

WIE IS DORAN?

Ik ben Doran van Veenendaal (1984). 
Je kan mij zien als een heart(smart) positionering, business & branding guide voor zelfstandig onderneemsters. Ik heb verschillende ‘hokjes’ verweven in mijn bedrijf en daarom is het geen tick in the box van slecht één hokje. Het is mijn hartmissie om een bijdrage te leveren aan meer kloppendheid in de wereld. Ik train mijn klanten hoe je met een ander verhaal, gevoel en denken jezelf steviger, kloppender en unieker positioneert.  Ik ben begonnen in de wetenschap op het gebied van merkcommunicatie en hoe communicatie resoneert. Ik heb gastcolleges gegeven en twee vakboeken geschreven. Ik heb 10+ jaar grote merken geholpen met hun merkcommunicatie en klantconnectie. In 2017 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf (Positioning from the Heart). Ik werk met klanten aan hun positionering en geef zo nu en dan een prachtig business (dag) retreat of samenwerking.