Selecteer een pagina

Personal Positioning

samen maken we jouw ontvouwende en hogere visie helder

Rosanne Raubun
{

wendy van loon – ondernemer

“OMG 😳 helemaal blown away ben ik!! Ik ervaar zo de essentie en zo mij :)))). Ik krijg helemaal zin om met mijn nieuwe richting aan de slag te gaan!! Kers op de taart is dat ik er ook nog met je over kan bellen. 🙏 Een heel grote dankjewel en tot volgende week!! 

 Vanuit jouw positie heb je mensen mee te nemen in een visie en beweging. Waar ga je voor staan? 

 Hoe gaan wij samenwerken?

The Transformational Positioning Cooker. 

We hebben meer dan een losse sessie, en we zijn sneller dan een uitgebreid traject. We doen precies wat er nodig is voor het helder maken van jouw visie. Tevens ontvang je mijn coaching gericht op het verstevigen van jouw natuurlijke talent en visie. Én het positie innemen daar vandaan.

Deze creatieve cooker levert je heldere inzichten op in waar je voor wilt staan en wat er mag gebeuren. Naast coaching, brengt juist concretie de beweging. En woorden helpen daarin. Het fundament daaronder moet wel kloppend zijn. Dit compacte traject levert een beknopt manifestdocument op. Hierin komen jouw hogere visie, missie, why, kernbeloftes en unieke impact tot uiting. Dit biedt het stevige fundament voor jezelf en je communicatie, plannen, website, etc. Het legt op inspirerende wijze bloot wie je bent en wat je brengt. Je krijgt hiermee heldere woorden en stevigere (kies)kracht om ervoor op te staan en jouw mensen/ doelgroep/ stakeholders erin mee te nemen.

 

Opbouw

Fase 1: Deze creatieve en efficiënte ‘cooker’ start met een diepgaande interview sessie. Het begint met jouw input. En al jouw perspectieven. Waar gaat jouw visie over? We brengen jouw input, visie en positie direct al verder. De kern komt hierna. 

Fase 2: Er volgt een analytisch en creatief proces, waarna ik een beknopt manifest voor je schrijf (met daarin de kern). Je bent vrij om deze hierna te gebruiken / zelf verder aan te passen. 

Fase 3: We bespreken, verfijnen en ronden af in een afsluitende coachsessie/  call. Ik help je hier nog op weg met coaching vraagstukken. Hierna sta je klaar met innerlijke stevigheid (en woorden) om positie in te nemen voor jouw positieve visie en invloed.

Tot binnenkort! Doran

Vraag een kennismaking aan

Voorbij de woorden…

Jouw verschijnen en positioneren wordt beïnvloed door eigen (niet vrije) identiteitstukken. Er zit een spanningsveld rondom ergens voor staan, omdat er in school, werk en studie nooit aandacht aan is besteedt. Tot een groep en familie behoren is onbewust altijd belangrijker geweest dan de eigen individualiteit claimen. Toch is de individuele houvast op een bepaald moment in je carrière nodig, bijvoorbeeld bij het betreden van een leiderspositie.  Of in het ondernemerschap wanneer je jouw mensen en doelgroep mee wilt nemen in iets. Ook de snelle, dynamische wereld vraagt meer dan ooit van je om houvast te vinden in je eigen identiteit.

We weten vaak wel wie ze willen zijn (en vaak ook niet). Maar vaker vergeten we de invloed van wie we tot nu toe niet konden zijn (door redenen xyz).  Zo beïnvloeden onbewuste angsten voor betweterij, voor niet begrepen te worden, voor afwijzing, en zelfs de angst voor succes, afscheiding en egocentrisme onze eigen positionering. Positionering lijkt haaks te staan op verbinding. Terwijl je vanuit jouw hogere visie, alleen maar beter verbindt met mensen die daarmee resoneren.

Ik werk vaak met intelligentie en sensitieve mensen die een hoog bewustzijn hebben en daarmee goed voelen wat anderen of een groep nodig heeft. Geboren empathische leiders, die nodig zijn richting de toekomst. Het is alleen lastig om door die verbindingskracht, bij die zuivere IK te komen. Die individuele en heldere visie, die je juist op te halen hebt voor jouw nieuwe hoofdstuk. En waarmee je juist weer kloppend verbindt met waar, en voor wie, jij wilt gaan staan. We creëren dus eerst helderheid voor jezelf. Vervolgens krijgt jouw impact en verbindingskracht weer meer ruimte en betekenis naar buiten toe.

Vraag een kennismaking aan

Wees welkom met vragen

gesprek aanvragen

Met wie werk ik?

$

Ik werk met heartsmart leiders en ondernemers. Sensitief intelligente mensen die goed in contact staan met hun hoofd én gevoel en bereid zijn hun positieve positie te pakken. Je wilt opstaan voor jouw (nieuwe) onderscheidende visie en ontvouwing. En daar heb je ook mensen in mee te nemen. Dat begint met een helder en hoger gedachtegoed. Zodat het niet alleen voelbaar blijft, maar ook in concrete, heldere en positief beïnvloedende communicatie vorm krijgt. En daar kom ik bij. Ik verbind jouw inspirerende visie aan publieke waarde en ben in staat om beide verder te verhogen.

$

Krachtige woorden maken nieuwe energie mogelijk. Dat maakt de communicatie naar jezelf en naar buiten zo essentieel. En met een nieuwe visie, kan je er ook een krachtig handelen aan vastknopen. Mijn doel met persoonlijke positionering coaching is jouw hogere visie tastbaar maken, zodat jouw voelbare inspiratie daadwerkelijk een positieve invloed wordt in de wereld. Een persoonlijke positionering geeft houvast in wie je gevraagd wordt te Zijn en wat je vervolgens kunt gaan Dóen. Het verankert jouw positieve bijdrage in een wereld die dat goed kan gebruiken.

 

{

directeur onderwijsinstituut

“Wauw! Echt Wauw! Ik heb even geen andere woorden! Met deze positionering kan ik mijn volgende stap naar beter onderwijs nog beter vormgeven! Ik weet niet hoe ik je moet bedanken.. Ik ga dit gebruiken voor het 4 jarenplan.”
{

Andrea Roozendaal – ondernemer

“Ik vond samenwerken met Doran fantastisch. Door haar fijne, heldere manier van vragen stellen en duidelijke terugkoppeling kon ik sterk in mijn visie gaan staan. Ik kon eindelijk woorden geven aan wat ik voelde. Het gaf me helderheid in mijn hoofd waardoor er hartkracht ontstaat. Doran gaf mij het laatste zetje om vanuit mijn hart leiding te nemen. Ik heb al echt wat (business) coaching gehad, maar het voelt voor het eerst alsof jij me echt ziet in mijn kern. Dank je wel daarvoor.
Rosanne Raubun

dannis – ondernemer

“Ik ben anders gaan kijken naar mezelf sinds mijn samenwerking met Doran. Ik wist diep van binnen wel wat ik wilde en waar ik naartoe moest werken. Maar ik had geen overzicht en ben te bescheiden.
Doran heeft heel veel zaken in een heel ander daglicht gezet en heel veel complexe gedachten van mij een stuk versimpeld. We denken vaak bij je bedrijf (opnieuw) positioneren, dat we er van alles op moeten gooien, dingen groter moeten maken maken. Maar het is een kwestie van juist veel zaken eruit halen. Dan kom je tot de kern.”
{

sijtske deinum – ondernemer

“Wat een droomsamenwerking! Na een lange periode van zoeken, zwabberen en strugglen vond ik eindelijk mijn hogere haakje. Door Doran haar vragen en vooral door haar ultieme vertrouwen in mij, was het ineens daar. En nu valt alles op z’n plek. Nu zijn er eindelijk woorden voor dat wat ik altijd voelde. En het voelt stevig nu. Er is een kloppend fundament en het voelt zo als thuiskomen.”
{

Marije de Jong – ondernemer

“Doran is mijn grootste inspiratiebron in hoe ik in het leven en mijn business wil staan. Alleen al door te zijn wie zij is, brengt ze je naar een dieper niveau van bewustzijn en vertrouwen. Groeien bij Doran is business overstijgend. En raakt je essentie. Vanuit daar is alles mogelijk, voel je je eigen grootsheid en laat alles zich ontvouwen. Mijn samenwerking met haar heeft niet alleen mijn bedrijf, maar mijn hele ‘Zijn’ naar een hoger niveau getild. Doran is zo veel meer dan een Coach, zij is een mentor voor het leven.”
{

Jette van duin – ondernemer

Deze vrouw is in één woord geweldig. Ze helpt je met je positionering voor je bedrijf. Door onze samenwerking, viel alles op zijn plek. Zo kon ik mij op mijn eigen manier in de markt zetten. Dit is echt mijn gamechanger geweest.”
{

Angela vrieling – ondernemer

Jouw werk zit zo slim in elkaar dat het mij echt in beweging brengt. Dieper en dichterbij mijn persoonlijke missie, mijn levenspad waar ik echt gelukkig van word. Hierdoor kan en durf ik mezelf steeds meer te laten zien omdat ik niet anders meer kan. Zowel mijn bedrijf en ook ikzelf ondergaan een ware liefdevolle transformatie en ik vind het geweldig om daarin samen op te trekken.
Rosanne Raubun
{

Rosanne raubun – ondernemer

Doran ik word zo blij van jou!!! Je pakt precies de juiste woorden.. wauw echt gaaf! Doran heeft mij enorm geholpen en ook heeft Doran mijn team getraind in persoonlijk positioneren en iedereen was mega enthousiast. Echt talent dus!
Rosanne Raubun
{

marleen sahetapy – ondernemer

Wat een talent heb je.. Ik gun iedereen een samenwerking met Doran. Het is zo leerzaam en mooi voor je business. Het geeft zoveel nieuwe ruimte en haakjes voor waar je voor mag gaan staan. Je bent een juweel voor mijn business!
contact met doran

GRATIS MASTERCLASS: 'Ontdek je kloppende positionering en verover hartposities in de markt'

Na de aanvraag van de Masterclass kan je hem direct bekijken! Hierna kom je op mijn inspiratiemailing (je kunt je altijd weer uitschrijven)

Bedankt voor je inschrijving!