Selecteer een pagina

Transformational Positioning

her-positionering │ontvouwing │Transitie

(co-)Coaching

 Een transitie of her-positionering is de ultieme uitnodiging van potentieel dat wil communiceren naar je. Luister ernaar en ontvouw naar het kloppende.

Met wie werk ik?

$

Ik werk met vrouwelijke heartsmart leiders en ondernemers. Mensen die goed in contact staan met hun gevoel en bereid zijn stevig hun positie te pakken. Je wilt opstaan voor jouw (nieuwe) onderscheidende visie en ontvouwing. En daar heb je ook mensen in mee te nemen. Dat begint met een helder en hoger gedachtegoed. Zodat het niet alleen voelbaar blijft, maar ook in concrete en positief beïnvloedende communicatie vorm krijgt. En daar kom ik bij. Lees hieronder over werken met mij.

$

Gaan staan voor een nieuwe visie is (soms) een heel proces. Door mijn jarenlange ervaring in coaching en (her-)positionering voor leiders en ondernemers,  heb ik gemerkt dat er juist in dat ontvouwingsproces begeleiding gewenst is. Zodat het niet bij nieuwe visie blijft, maar er ook sprongen gemaakt worden. Want je komt langs fases van wankeling, denkcirkels, chaos, terugtrekkende energie, etc. Mijn coaching is gericht op innerlijke versteviging om de ontvouwingsstappen te blijven zetten. Ook als co-coach kan ik de transities van de mensen / klanten die aan jouw bedrijf verbonden zijn begeleiden.  

 

{

Andrea Roozendaal – ondernemer

“Ik vond samenwerken met Doran fantastisch. Door haar fijne, heldere manier van vragen stellen en duidelijke terugkoppeling kon ik sterk in mijn visie gaan staan. Ik kon eindelijk woorden geven aan wat ik voelde. Het gaf me helderheid in mijn hoofd waardoor er hartkracht ontstaat. Doran gaf mij het laatste zetje om vanuit mijn hart leiding te nemen.”
Rosanne Raubun
{

wendy van loon – ondernemer

“OMG 😳 helemaal blown away ben ik!! Ik ervaar zo de essentie en zo mij :)))). Ik krijg helemaal zin om met mijn nieuwe richting aan de slag te gaan!! Kers op de taart is dat ik er ook nog met je over kan bellen. 🙏 Een heel grote dankjewel en tot volgende week!! 
Rosanne Raubun
{

M. van W. – directeur onderwijs

“Wauw! Echt Wauw! Ik heb even geen andere woorden. Heel waardevol om dit te hebben, hiermee kan ik mijn volgende stap naar beter onderwijs vormgeven. Ik weet niet hoe ik je moet bedanken… Maar echt heel erg BEDANKT! Ik ga dit gebruiken voor het 4 jaren schoolplan dat binnenkort af moet zijn. Dit had op geen beter moment kunnen komen :-). Dank!”
{

ondernemer

Lieve Doran, ik heb al echt wat (business) coaching gehad, maar het voelt voor het eerst alsof jij me echt ziet in mijn kern. Dank je wel daarvoor.

Persoonlijk Positionering traject

 • 1:1 diepgaande en uitgebreide interviewsessie
 • Analyse en creatieve fase om jouw onderscheidende visie te markeren in een manifest (document waarin jouw visie, missie, kernbeloftes en hogere haakje tot uiting komen). 
 • Het manifest biedt het hogere fundament voor je communicatie uitingen/ website, etc.
 • Je krijgt woorden voor wat jij voelt en grotere (kies)kracht om daarvoor op te staan en mensen in mee te nemen.
 • Twee ontvouwing/ her-positionering coach calls
 • Trajectduur is circa 3-4 weken, zodat je snel helderheid en kloppendheid hebt en zelf door kan pakken vanuit jouw visie (in woorden).
 • Investering 2490 euro ex btw
 • Vraag aan

Unfold & Compagnon Coachtraject

 • 1:1 coaching & stille compagnon service voor ervaren ondernemers
 • Gedurende 6 of 12 maanden
 • (Her-) Positionering & Presence coaching: How do you show up? En hoe ga je daar de juiste mensen succesvol in meenemen?
 • Waar gaat die nieuwe kern over? En hoe kan jij deze gaan omarmen?
 • Dit maken we samen concreet in de juiste Woorden, Zijn en Doen
 • Coaching op draagkracht, continu helder krijgen wat er wil gebeuren, maken van kloppende – en strategische- keuzes, grote hiccups maken we snel irrelevant.
 • Ik markeer wanneer jouw weerstand in de weg zit, die je nu zelf voor waarheid aanneemt en jouw ontvouwing remt. Dit gaat waanzinnig veel energie schelen, die jij gaat kunnen sturen naar jouw ontvouwing en slagkracht.
 • Laat je positie verder ontvouwen vanuit innerlijke stevigheid. Ik ben jouw partner in het verder uitrollen van jouw grootse missie.
 • Investering 4900- 8500 euro ex btw
  Ook mogelijk als co-coaching service, samen bespreken we de opties.
 • Vraag een kennismaking aan

Ontvouwing, transitie of her-positionering leveren verwarring, verzet en weerstand. Om wat er nog is, maar niet lang meer. En de leeg-voelende vraag groeit: wat dan wel? Wellicht voelen transities als je grootste vijand, ze kosten bakken energie. Maar ze zijn je beste vriend. Dat wat wil ontvouwen, heeft goede bedoeling voor jou. 

Wil je het hóren? Voor liefdevolle moed kiezen? En het vastpakken? Ik help je dit stap voor stap te doen. Je zult je kunnen verbinden aan de voorwaartse energie, inzichten en woorden. Laat de zorgen om wat er groeit los, en laat je meevoeren naar jouw verlangen naar (meer, nieuwe en kloppende) betekenis. En het pad dat je daarin te gaan hebt. Het dient zich niet voor niks aan. Tot snel.

The most powerful tool in this modern world, is not technology. It is presence. How do you show up?

gesprek aanvragen

GRATIS MASTERCLASS: 'Ontdek je kloppende positionering en verover hartposities in de markt'

Na de aanvraag van de Masterclass kan je hem direct bekijken! Hierna kom je op mijn inspiratiemailing (je kunt je altijd weer uitschrijven)

Bedankt voor je inschrijving!