Wat een Nederlandse zomer is het hé?!

Twee maanden geleden kochten we een boot en we hebben de zomer van ons leven. Wat een heerlijk weer! En wat hebben we al een mooie natuur gezien, soms op een kwartiertje fietsen van ons huis vandaan! (Met de boot doe je er dan een uur soms over ;-)).

Dit liet me ook nadenken over de redenen waarom je uit een Business Retreat in Nederland meer rendement haalt, dan wanneer je naar het buitenland gaat.

Want ‘Business Retreats’.
Ze zijn in. En here to stay.

Je kan Business Retreats vinden voor 7.000 euro voor een paar dagen. En voor minder. Er zijn allerlei smaakjes. Een gewilde retreat locatie is natuurlijk Ibiza. Hét eiland waar ik ooit zelf deelnam aan mijn eerste (yoga) retreat.

Maar nu ik zelf in de Business Retreats ‘zit’, zijn mij een paar ongelooflijke voordelen opgevallen van Nederland. Want ik zit met mijn deelneemsters midden in ons land. Op een luxe retreatlocatie, verscholen op de Hilversumse Heide. Die je pas ziet na een kilometer lange oprijlaan. Werkelijk prachtig.

Mijn eerste 3 daagse Business Retreat was al bijna uitverkocht. Ik zag de behoefte (en had die ook zelf!) voor ‘dichtbij’.

Bijzonder en toch dichtbij.
Een droom en toch dichtbij.
Pure luxe zelfgunning, zonder de 7.000 euro.

Ik ben eens gaan nadenken en horen van de deelneemsters wat een Business Retreat in Nederland nou zo fijn maakt:

  1. Je bouwt het makkelijker in je drukke agenda, waardoor je juist sneller een Business Retreat doet (omdat je weet dat je die verdieping wél graag wilt!).
  2. Als je op een exotisch eiland zit, voel je de ‘druk’ om óók nog iets van het eiland te zien (want anders is het zonde dat je überhaupt heen bent gegaan)
  3. Dit leid je af van je oorspronkelijke doel: je business verdiepen. Een vakantie of lang weekend kan je praktisch boeken wanneer je daar zin in hebt.
  4. De deelneemsters waren zo onder de indruk van de locatie, Spiritual Hill en het gebied, dat ze graag nog eens terug wilden. En dat kan gewoon wanneer je dat wilt! Het gevoel weer opsnuiven. Het laten zien tijdens een goede wandeling aan partner of vriendin verhoogt de betrokkenheid.
  5. In Nederland is zoveel te ontdekken aan prachtige natuur, dit helpt je om bewuster te kijken naar wat je eigenlijk ál om je heen hebt. Verwondering is dichtbij.
  6. Vliegschema’s en transfers, doe mij maar zo min mogelijk time-targets. Door in Nederland te retreaten, maak je optimaal gebruik van je tijd, waardoor er ook volop ontspanning blijft.
  7. De hoofdreden dat een Business Retreat voor je werkt, is dat je vanuit ontspanning werkt m.b.v. experts en andere onderneemsters. Het zou heel vervelend zijn als je die ontspanning alleen zou kunnen opwekken door in het buitenland te zijn. Het gaat erom dat je afgesloten zit, op een magnifieke locatie, met goed eten, veel vergezichten en ontspanning tussendoor.
  8. Last but not least: je bedenkt ideeën en werkt aan strategie die (eenmaal weer terug in je bedrijf) goed bij je passen. Omdat je eraan hebt gewerkt in een context die dicht bij je ligt.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de toekomstige Business Retreat ontwikkelingen. Of interesse in mijn online positionering programma?! Ik heb je er graag bij.

Geniet, geniet, geniet van deze heerlijke zomer. Dichtbij of verderweg.

Liefs & stay heartsmart,

 Lees alles over dit bijzondere Business DAG retreat: Duurzame Dankbaarheid.

Je kan direct je plekje reserveren door op bovenstaande link te klikken en vervolgens op ‘Ja wil ik’ te klikken. Betaal dan met de kortingscode Heartful18. Mijn eerste DAG retreat, verdient nl. een mooie introductiekorting. Je betaalt geen 297 euro, maar 137,50 euro excl. btw!

Boek hem gelijk. Met heel je hart. Die zal het een dag vol verademing vinden .
Graag tot 27 augustus op de prachtige Hilversumse Heide! Bij de compleet gerenoveerde buitenplaats De Hoorneboeg