Authentieke business coaching start met jouw Innerlijke Vrijheid en Zekerheid in het ondernemen.

JIJ WILT:

=

Gehoor geven aan wat je onderbewuste je steeds wilt vertellen: je mag en kan meer dan je nu denkt

=

Jezelf 'serieus' nemen, je bent een vakvrouw en dit mag nog meer vom gaan krijgen

=

Je geloof, impact, vertrouwen en (ondernemers)visie duurzaam 'upgraden' in je systeem

=

Meer van jezelf worden, meer innerlijk (zeker) weten en meer kunnen ontvangen 'accordingly'

=

Groeien vanuit verlangen, niet vanuit (groei)pijn

Innerlijke kloppendheid en zekerheid geven je de veiligheid en stevigheid in jouw groeipad.

JIJ BENT:

=

In de basis 'constructief' (opbouwend) naar jezelf, maar dit mag versterkt en uitvergroot worden

=

Moedig en krachtig, maar soms ook gewoon bang dat je het niet alleen gaat zien en dóen

=

Gedreven en relaxed tegelijk, je raakt niet snel in paniek, maar de reis kan je soms wel overweldigen

=

Een gevoelsmens, de dingen die je doet moeten kloppen in je hart.

=

Een ondernemer die een missie kan dragen

‘INNERLIJK ZEKER ONDERNEMEN’ KENT VIJF FASES:

OPSTARTFASE ‘setting the scene’

We leren de psyche kennen ten behoeve van je business. We kijken naar je huidige positionering en taal naar binnen en naar buiten toe. We maken een blauwdruk van je huidige kijk, denken en voelen. We zullen los gaan weken van datgene dat je niet meer wenst. 

DOELENFASE:  ‘setting the NEW scene’

We tappen in op het verlangen en vergroten dit. We maken een blauwdruk van je nieuwe situatie. En we kijken welke beslissingen en inzichten helpen om daar te komen.

INNERLIJKE FASE:  ‘inside …’

We werken aan een nieuw gevoel en een nieuw denken. We ontwikkelen een nieuwe taal en gaan leven en oefenen met deze nieuwe taal. (Een manifest* kan hierbij een onderdeel/ tool zijn, maar dit is geen doel op zich)

EXTERNE FASE:  ‘inside OUT’

We richten ons op ander gedrag en acties om in beweging te komen. We gaan reizen met een nieuwe jas aan. Anders handelen en kiezen voor easiness en plezier in je bedrijf. Je wordt het type ondernemer die jouw verlangen (al) leeft. En je neemt deze persoon – jouw vollere zelf-  over. Alles dat je graag wenst, maar nu nog niet ervaart, is er nog niet omdat je er (innerlijk) nog niet klaar voor bent om het te ontvangen en aan te gaan. Dit is op zich helemaal niet erg, alles heeft zijn tijd. We duiken in dit mechanisme om hier mee te gaan werken, je groei te versnellen zonder te forceren.

UITROL FASE:  ‘business travels’

We lopen samen op in de reis. We pakken terug op eerdere fases (wat ongetwijfeld soms opnieuw nodig is). We stellen de reis bij en geven gas waar we harder kunnen gaan en het ‘smooth’ voelt. We zetten een stopbord als een weg jou niet meer dient. Gedurende het traject werken we met een roadmap, zodat we de weg weten. Weten waar we naar toe werken. En de route bijstellen indien nodig. 

*WAT IS EEN MANIFEST?

Een manifest is een beknopt statement: waar jij voor staat in jouw business en branding. Je kunt je voorstellen dat dit een mega stevigheid en koers brengt. Je hebt de juiste woorden nu altijd binnen handbereik en vooraan in je hoofd. Het is een kernachtig document, waarmee je jezelf en jouw doelgroep met helderheid, inspiratie en bijzonderheid gaat raken. Via jouw verhaal. Jouw visie. Jouw why. Waarden. Manifesten zijn kort en krachtig. Je hebt niet veel tekst nodig, je hebt de juiste tekst nodig. Wanneer je al een manifest hebt uit een eerder traject bij mij, gaan we dit updaten en leggen we de focus op je ‘taal naar jezelf toe’ om te groeien.

REVIEWS

“Met Doran heb ik een 1 op1 traject gedaan.  Je was continue in gesprek met mij, niet 1 keer had ik het gevoel dat ik geïnterviewd werd, het was gewoon een mooi samen zijn, met een betrokken persoon die oprecht interesse heeft in mijn verhaal. En ook voelde het alsof ik je al jaren ken. Wat een talent heb je.. Ik gun iedereen een traject Doran. Het is zo leerzaam en mooi voor je business. Het geeft zoveel nieuwe ruimte en haakjes voor je eigen merk. Lieve Doran, jij bent echt een juweeltje. Echt één van onschatbare waarde voor mij en mijn business. Ik gun iedereen die ervaring.”

Marleen Sahetapy

Fotograaf & Visual Storyteller

“Doran ik word zo blij van jou!!! Je pakt precies de juiste woorden.. wauw echt gaaf! Doran heeft mij in een 1 op 1 traject geholpen voor Design Your Dream (next level). Zij heeft mij enorm geholpen en daarom is mijn salespage nu zo sterk qua boodschap en teksten. Ook heeft Doran mijn dreamteam getraind in een teamworkshop en je was super! Iedereen was mega enthousiast. Echt talent dus!”

Rosanne Raubun

Webdesigner & Dreamcoach

“Lieve lieve Doran. Whaw, ik kan dit niet geloven.. echt waanzinnig en zo knap! Dit ontroert mij enorm! De tranen lopen over mijn wangen. Heel erg fijn, omdat zo een manifest zoveel meer vertelt en ik weet wat ik nu moet doen in mijn bedrijf.”

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

“Doran, ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb ontmoet. Toen ik mijn manifest las, werd ik diep geraakt. En nog elke dag als ik hem lees. Er zijn geen woorden voor, het is een bijzonder intens gevoel. Als ik dan toch moet beschrijven wat er zo raakt. Dan is het dat mijn manifest resoneert met een dieper weten van binnen. Een soort herkenning van mijn ziel. Van dit is de juiste weg om helemaal in mijn eigen kracht te gaan staan en de wijde wereld in te gaan met mijn ‘eigen wijze’ boodschap.”

Sabrina Janssen

Eigenaar Jouw Eigen Wijze Weg

“Ik was ontroerd door de woorden die je gebruikt voor het verwoorden van mijn gedachten over mijn bedrijf! Er is meer zelfverzekerheid nu, dat ik dit makkelijker naar buiten toe laat zien.” 

Bianca Latev

Eigenaar Latev Loopbaanadvies

“Ik ben superblij met het 1 op 1 traject van Doran. Het heeft me grond onder mijn voeten gegeven. Rust in mij en rust in mijn bedrijf. Lieve Doran, dankjewel!”

Heidi van der Vaart

Eigenaar Stiltekracht

“Ik ontmoette Doran op een event waar zij een presentatie gaf. Mijn hart ging sneller kloppen bij alles wat zij hierover met ons deelde. Ik voelde dat ik op dit gebied nog iets te leren had en stond te trappelen. Ze helpt je de juiste woorden te vinden voor wat je hart wil zeggen [en doen].

Marianne Hermsen

Alignment Coach & Business Mentor