HERKEN JIJ ONDERSTAANDE ‘PROBLEMEN’? IN JOUW BUSINESS?

=

Ik weet niet goed wat mijn missie / hogere doel is of hoe ik deze inspirerend kan communiceren

=

Ik blijf twijfelen of ik niet iets 'anders', meer of minder moet benadrukken met mijn bedrijf om klanten aan te trekken

=

Ik wil een onderscheidende positionering, maar ik weet niet waar ik moet beginnen en hoe de juiste woorden te vinden

=

Ik weet ergens dat keuzes maken goed is voor mijn positionering, maar ik weet niet hoe ik kan kiezen voor het 'juiste'

=

Ik wil begeleiding bij de veranderende koers van mijn bedrijf en daarmee mijn veranderende postionering en boodschap

=

Ik voel nog niet de overtuiging, focus, rust en enthousiasme bij mijn positionering, het voelt nog niet scherp en 'appealing' genoeg

=

Ik zie veel succesvolle ondernemers met een sterk verhaal, ik wil mijn boodschap ook krachtig krijgen vanuit mijn hart, eigenheid en authenticiteit

=

Ik heb een enorm geloof in mijn onderneming, ik wil verder groeien vanuit mijn eigen kern en daar wil ik goed in begeleid worden

=

Mijn bedrijf loopt goed, maar ik wil mijn missie herontdekken, uitbouwen en future proof gaan maken voor verdere groei

=

Ik wil mijn bedrijf vermarkten op een manier dat het kloppend voelt voor mij én ik de juiste snaar raak bij anderen

WAT IS EEN MANIFEST?

Je kent het wel, al die losse gedachten, woorden en ideeen die samen jouw bedrijf vormen… Ze zijn zo versplinterd. En ook zo verschillend. En soms voelen ze sterk en ‘vooraan’ en een andere keer lijken ze naar de achterkant van je hoofd te zijn weggezakt.

Een manifest is een beknopte weergave en uiteenzetting van waar jij voor staat in jouw business en branding. Je kunt je voorstellen dat dit een mega stevigheid en koers brengt. Je hebt de juiste woorden nu altijd binnen handbereik en vooraan in je hoofd. Te gebruiken voor al jouw business en branding activiteiten (website, presentaties, trainingen, social media, advertenties, etc). Je hoeft je niet meer af te vragen of jouw verhaal klopt. Dié kern haal ik naar boven met je. Een kern, waarmee je jouw doelgroep met helderheid, inspiratie en bijzonderheid gaat raken. Via jouw verhaal. Jouw visie. Jouw why. Waarden. Etc. Heartbranding gaat in de essentie over het connecten en raken van jouw doelgroep. Zodat ze voor jou kiezen vanuit een geinspireerd, geidentifeerd en vooral GOED gevoel.

De manifesten die ik schrijf zijn kort en krachtig. Je hebt niet veel tekst nodig, je hebt de juiste tekst nodig. 

 

Exclusief mentorship:

=

Langdurig upteamen, zodat we groei duurzaam verankeren en 'toepassen' (en het niet blijft bij kennis)

=

Je investeert in een strategische partner in je bedrijf en daarmee groei van jezelf

=

'Vastlopen' behoort tot de verleden tijd, ik trek je continu uit je denkcirkel

=

Ik hou je accountable, op warme wijze stretchen we jouw kunnen en voelen

=

Van zwieberen in je hoofd naar structureel anders (en BETER) denken en voelen

=

Van zoeken naar woorden, naar altijd je (marketing)verhaal zichtbaar op orde hebben (ik schrijf mee)

=

Geen verborgen parels meer, maar een heldere en deelbare positie in de markt claimen

=

Van jezelf overbelasten met al het denken en twijfelen, direct ventileren en doorstromen

REVIEWS

“Met Doran heb ik een 1 op1 traject gedaan. Ik heb iedereen die week verteld over ons gesprek. Iedereen die belangrijk voor mij is. Tegelijkertijd zei ik; wauw.. ik ben zoo zoo zoo benieuwd hoe Doran alles tot 1 verhaal gaat breien. Doran. Ik heb er geen woorden voor.. Wat heb je dit knap gedaan. Je was continue in gesprek met mij, niet 1 keer had ik het gevoel dat ik geïnterviewd werd, het was gewoon een mooi samen zijn, met een betrokken persoon die oprecht interesse heeft in mijn verhaal. En ook voelde het alsof ik je al jaren ken. Hoe heb je het voor elkaar gekregen om zonder opname, of mega veel notities dit toch zo te vertalen. Wat een talent heb je.. Ik gun iedereen een traject Doran. Het is zo leerzaam en mooi voor je business. Het geeft zoveel nieuwe ruimte en haakjes voor je eigen merk. En dat er dan ook nog zo’n mooi merk manifest uit voort komt.. wauw..!”

Marleen Sahetapy

Fotograaf & Visual Storyteller

“Doran ik word zo blij van jou!!! Je pakt precies de juiste woorden.. wauw echt gaaf! Doran heeft mij in een 1 op 1 traject geholpen met het ontdekken van mijn hartmissie, mijn ‘waarom’ en mijn merkverhaal voor Design Your Dream (next level). Zij heeft mij enorm geholpen en daarom is mijn salespage zo sterk qua boodschap en teksten. Ook heeft Doran mijn dreamteam getraind in een teamworkshop en je was super! Iedereen was mega enthousiast. Echt talent dus!”

Rosanne Raubun

Webdesigner & Dreamcoach

“Lieve lieve Doran. Whaw, ik kan dit niet geloven.. echt waanzinnig en zo knap! Dit ontroert mij enorm! De tranen lopen over mijn wangen. Heel erg fijn, omdat zo een manifest zoveel meer vertelt en ik weet wat ik nu moet doen in mijn bedrijf.”

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

“Doran, ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb ontmoet. Toen ik mijn manifest las, werd ik diep geraakt. En nog elke dag als ik hem lees. Er zijn geen woorden voor, het is een bijzonder intens gevoel. Als ik dan toch moet beschrijven wat er zo raakt. Dan is het dat mijn manifest resoneert met een dieper weten van binnen. Een soort herkenning van mijn ziel. Van dit is de juiste weg om helemaal in mijn eigen kracht te gaan staan en de wijde wereld in te gaan met mijn ‘eigen wijze’ boodschap.”

Sabrina Janssen

Eigenaar Jouw Eigen Wijze Weg

“Ik was ontroerd door de woorden die je hebt gebruikt voor het verwoorden van mijn gedachten over mijn bedrijf. Ik ben super trots op mijn positioneringsmanifest!” 

Bianca Latev

Eigenaar Latev Loopbaanadvies

“Ik wist wel wat ik wilde doen met mijn bedrijf, maar hoe dit nu goed onder woorden te brengen lukte me maar niet. Met de hulp van Doran staat er een geweldig merkmanifest waarin de juiste woorden staan kloppend bij mij en bij mijn bedrijf. Sterker nog: er ontstonden mooie namen voor mijn diensten en een bedrijfsnaam! Ik ben superblij met het 1 op 1 traject van Doran. Het heeft me grond onder mijn voeten gegeven. Rust in mij en rust in mijn bedrijf. Lieve Doran, dankjewel!”

Heidi van der Vaart

Eigenaar Stiltekracht

“Je gelooft het niet, maar gisteravond ging ik ineens als een malle…Je bent echt zo onwijs krachtig in je videos en ik vind het echt knap hoe je jouw boodschap zo sterk over kunt brengen.”

Hasse Cox

Visual thinker & Professional Story Drawing

“Jouw academie zit zo slim in elkaar dat het mij echt in beweging brengt. Dieper en dichterbij mijn persoonlijke missie, mijn levenspad waar ik echt gelukkig van word. Hierdoor kan en durf ik mezelf steeds meer te laten zien omdat ik niet anders meer kan. Zowel mij bedrijf en ook ikzelf ondergaan een ware liefdevolle transformatie en ik vind het geweldig om daarin samen op te trekken.”

Angela Vrieling - van den Berg

Eigenaar Coachnest

“Ik ontmoette Doran op een event waar zij een presentatie gaf over positionering. Mijn hart ging sneller kloppen bij alles wat zij hierover met ons deelde. Ik voelde dat ik op dit gebied nog iets te leren had en stond te trappelen aan het einde van het event om een afspraak met haar te maken. En weet je, ik wist allang dat ze een kei in haar vak is. Als ik echte verbinding voel met iemand heb ik geen bewijs meer nodig. Dan voel ik dat er in de energie iets aan het shiften is en het dus klopt. Na een bijzondere call, een verdiepende vragenlijst en een VIP dag heb ik een mega waardevol manifest, wat ik op vele manieren heb geïmplementeerd; op mijn website, in mijn ebook, maar ook in mijn social media posts en email. Ze helpt je de juiste woorden te vinden voor wat je hart wil zeggen.

Maar het allermooiste kado is Doran zelf. De manier waarop ze in het leven staat, hoe zij vanuit haar hart haar werk op eigen wijze succesvol in de wereld zet, én haar energie. Ik schreef haar vanmorgen nog, vlak na mijn meditatie: Jij bent voor mij één van de kadootjes van het universum. Altijd als ik in hoge trilling ben komen er berichtjes van jou langs die mij raken. Waarop zij antwoord: Wij zoeken elkaar altijd op in verhoogde trilling. Dat dus. Dat is Doran! Daarom hou ik van haar.”

Marianne Hermsen

Alignment Coach & Business Mentor